by

Toimi 40 vuoden jälkeen: miten löytää työtä 40?

"Sinä olet liian vanha. Kiitos. Näkemiin. "Tämä on mitä monet naiset, joskus jo kaksikymmentä vuotta samassa yrityksessä. Luotu vuonna 2005 ensimmäisen naisten foorumin Deauville, yhdistys Force Femmes *, juhlii kymmenen vuoden tukea yli 45 vuotta. Löytää työtä tai perustaa yrityksen: jokaiselle tietenkin ratkaisu. Seuraavassa on viisi vinkkejä naisille, jotka ovat pudonneet mitään.

"Koskaan sanoa, että on liian myöhäistä"

"Olen elänyt irtisanomisten 2011 koska minun sisäarkkitehtuuria virasto suljettu. Olin 48 vuotias tuolloin ja kaksi lasta, mukaan lukien 1 vuoden! Kysyin paljon siitä, millaista sopimusta, löytäisin. Tajusin, että työskentely virasto olisi liian raskas ikäni, jossa pieni lapsi ja enemmän. Joten yritin seikkailu yrittäjyyden ja Kiinnitin toimistoni vuoden kuluttua minun erottamista. Nykyään työskentelen enemmän mutta minä olen vapaampaa. Ja ennen kaikkea, välitän työssäni oman arvonsa lukien minun työnantaja. Neuvoni ei epätoivoon? Meidän on oltava tietoisia kaikista tuen jotka ympäröivät meitä: verkkojen Force Femmes, kauppa- ja teollisuusministeriö (CCI), mutta myös alueen neuvosto ovat välttämättömiä ihmisen tukea toipua ammattimaisesti projektin. Koskaan sanoa, että se on liian myöhäistä! "

Flora, 51, sisustussuunnittelija tilillään

"Olen kaiken velkaa LinkedIN"

"Olin melko väkivaltaisesti lakkautettiin 2013 jälkeen yhdeksäntoista laatikko "pääkirjoitus vika". Kääntäminen on intohimoni. Riittänee todeta, että tämä oli shokki minulle. He korvattu minulle nuori nainen ja 24 vuotta ja enemmän! Minulla on kolme tytärtä ja taistelija hahmo niin levoton nopeasti löytää toimintaa. Olen jopa vapaaehtoiseksi YK kaksi vuotta. Onneksi en odota haastattelussa työllisyyttä, minulla on ollut kaksi kahdessa vuodessa! Liian vanha, liian kallista, he sanoivat. Mikä pelasti minut on LinkedIN. En edes tiedä, että verkkoon ennen sen polttamista. Tämä on työ keskus agentti, joka neuvoi minua ja kertoi minulle, hän voisi tehdä mitään muuta. Kävin pohja, lähetin viestejä päätoimittajien ja muiden potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Se muutti kaiken! Kuten mitä, älä pelkää uutuutta ja nopeasti surun erottamisesta muuten emme voi edetä. "

Christine 51, kääntäjä

"Jokainen yhteydessä olisi! "

"Tein tauon 36 vuotta minun kaupallinen ura syntymän jälkeen tyttäreni. Olin sitten haetaan koordinaattorin kannan lakiasiaintoimisto. Viiden vuoden kuluttua, vuonna 2013, pomoni joutui lomauttamaan kolme ihmistä, myös minä. Ikä ei ollut mitään tekemistä, mutta tulos oli sama: Olin 44 ja olin työtön. Olin hyvin peloissani, koska en ollut koskaan ollut etsiä työtä! En heti rakennettu seuraavia verkkoja, kuten Force Femmes ja työpajoja tarjoamia APEC esimerkiksi. Opin jotain olennaista: jokainen mahdollisuus on käytettävä hyväksi. Eräänä päivänä, kun olin seminaarissa, toimittajat haastattelivat minua jutun työnhakuun. Seuraavana päivänä, lapsuudenystävä löysi minut LinkedIn ja yhteyttä minuun. Se tarjoaa minulle kaupallinen aseman sen lääketieteellisten laitteiden yritys syyskuussa 2015. I kiire! Se on Montpellier, mikä on iso muutos minulle, mutta en kadu toista hyödyntämällä näin mahdollisuus! "

Annick, 47, kaupallinen

"Minun ikä, lupaavat kokemukset toipua"

"Olin lomautettuna vuotiaana 45, vuonna 2010. Kuten tavallista, tämä tapahtui melko rajusti vuodesta sai minut ymmärtämään, että olin liian "eukko" ja minun piti lähteä. Noin kahden kuukauden kuluttua minun erottamista, otin varasto hyvin aktiivinen työelämän, mutta ei välttämättä kovin palkitsevaa inhimilliseltä kannalta, ja taloudellisesti kannattamatonta vapaaehtoistoiminta. Siksi ajatus sosiaalisesta hanke, mutta taloudelliselta kannalta. Joten olen luonut Handishare, vuotta myöhemmin. Takana vaikeus Työttömänä tiesin nähdä mahdollisuuden yrittäjyyden ja en odota. Asentaa yritykseni, minun ikäiseni ei koskaan este, vaan päinvastoin, se oli lupauksen kokemus pankeille ja työntekijöille, niin älä epäröi! "

Patricia 51 puheenjohtaja Handishare

"Heittäydyin uusiin haasteisiin"

"Kaksikymmentä vuotta mainonta aikakauslehti, vaihdoin uuden tarkastelun, halusin nähdä jotain muuta. Jäin vuodessa, mutta siitä huolimatta kaikki mukavuudet I hyötynyt, tunsin tarvetta keksiä loput urani. Menin läpi tavanomaisen irtisanomisen vuonna 2012. Tuolloin olin täynnä yritteliäitä luovia ideoita, mutta ei ID-elämä, minun nykyinen ruutuun. Minun piti ottaa varastosta: mitä minä tein? Mitä voisin tehdä? Tässä iässä, ei ollut kysymys velkaa vuosia. Päätin silti lähteä uusiin haasteisiin, oli elämää, kun kaikki! Mitään neuvoja? Mielestäni se on hyvin selkeä perheensä kanssa hänen tavoitteensa. Puhuin paljon puolisoni sillä minun hanke yli 45 vuotta, ei ole sitoutunut omana itsenään. "

Corinne, 52, perustaja ID-Life

* Tutkimus Force Naiset 2015: mitä tulevaisuus ottaa naisia ​​yli 45?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 − = 35