by

Kuinka voimme puolustaa oikeutta aborttiin? 5 puretaan perustelut

Me paeta. Tällä kertaa. Joulukuun 1., pitkien tunnin keskustelun yleiskokouksessa, ehdotettu lainsäädäntö ulottaa rikoksen ahtauman vapaaehtoisen keskeyttämisen raskauden digitaalisiin on hyväksytty. Tämä rikos on nyt langettaa virkkeessä enintään 2 vuotta vankeutta ja 30000 euroa sakkoa. Se oli aika. Silti koska Aborttioikeudesta tuntuu, joillekin tullut aihe, "tapaus" tueksi. Rebecca Amsellem, Glorious, niiden purkamiseksi.

Keskustelussa ei ole ohi puisqu'Aurore Berge, valittiin RS, on todellakin tehty valitus kunnianloukkauksesta mennessä ivg.net sivuston. Miksi? Valituista julkistettiin Facebookissa menetelmiä sivuston. Se oli kulunut nainen, joka halusi abortin. Vuonna 18 minuuttia, ivg.net keskustelukumppani sitten yritti torjua aborttia, kun hän oli aloittanut keskustelun sanomalla, että hänen valintansa on tehty. Argumentit: "Te tiedätte, että kaikki naiset eivät voi saada abortti", "Abortti moninkertaistaa hedelmättömyyttä," "Oletko ajatellut psykologiset ja biologiset seuraukset abortin?" . Ja se jatkuu.

Nämä "argumentit" järjestelmällisesti esittämiä tämäntyyppisen vastaisen IVG päällä, niiden purkamiseksi.

Väitteen 1 / "Naiset keskeyttää, koska ne menevät ostaa kenkiä."

Jos vierailevat tavaratalon lauantaina iltapäivällä ei cakewalk, vertailu voi lopettaa siellä. Ei ole olemassa tutkimuksia siitä, että naiset käyttävät aborttia ehkäisyvälineenä lambda. Lisäksi ehkäisyvalmisteita kuten kondomeja, pilleri tai kierukkaa ovat halvempia, helpommin ja vähemmän fyysisesti tuskallista, että abortteja.

Argumentti 2 / "Naiset aina pahoillani."

95% naisista, joilla oli abortin kadu sitä. Tämä on mitä näyttää tutkimuksen Bixby Center for Global lisääntymisterveyden San Franciscossa lääketieteellisen koulun sairaalaan julkaistiin vuonna 2015. Tutkimuksessa, tiivistää "Aika" osoittaa, että lähes kaikki naiset mielestä se oli hyvä päätös sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä.

>> Lue myös: "Olen tehnyt abortin, ja sen jälkeen?" <<

Argumentti 3 / "Heillä oli vain suojella itseään enemmän."

Koska ne ovat väistämättä laskeneet raskaana itse. Ilmeisesti.

Ei ehkäisyä on 100% luotettava valitettavasti. Normaalikäytössä ehkäisymenetelmää, jossa otetaan huomioon mahdollinen käyttö virheitä unohdettu pilleri, repiä kondomi ..., mies kondomi kokee vika oli 14%, spermisidit ja 26% pilleri 6%. QED. (Ooreka ehkäisyä Guide).

Argumentti 4 / "Ja jos äiti Martin Luther King ja Simone Veil tehnyt abortin?"

Amerikkalainen feministinen verkkosivuilla vilske vastaa huumorilla ja jos äidit Joseph Stalin tai Pol Pot tehnyt abortin?

Argumentti 5 / "Parit eivät toipua abortin."

Sillä on hyvin tiedossa, että päätös yleisesti ottanut molemmat osapuolet pari on usein eripuraa. Lisäksi ei ole tutkimus ehdottaa tätä.

Naisten oikeudet ovat jatkuvasti haastetaan ja valitettavasti meillä on vielä väittää säilyttää naisten vapautta. Erittäin abortti, vaikka Trump ja muut régressistes kaikilta puolilta enää tekee keskustelun alaiseksi. Tehdä abortti perusoikeus, perustuslaissa. Nopeasti.

Ja muistakaamme, että puheen, joka oli häirinnyt elämää tuhansien naisten:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2