by

Gregory Case: 33 vuotta myöhemmin, Christine ja Jean-Marie Villemin “fuusio vääntömomentti”

Vuonna 1984, vähän Gregory löydettiin kuolleena Vologne. Sittemmin huolimatta surun, epäilyt, media hellittämättä, hänen vanhempansa pitää koossa. Vaikka asia ponnahtaa takaisin päälle paria poikkeusta lukuunottamatta.

"Emme anna meille aikaa vajota, koska he hyökkäsivät kimppuumme heti: jouduimme puolustamaan, puolustamaan rakkautemme ja poikamme. Haluamme olla yhdessä niin monen vaikea erottaa. "Näin puhui Christine Villemin haastattelussa ELLE vuonna 1994, kymmenen vuotta murhan jälkeen hänen poikansa Gregory. Sinä päivänä, Christine ja Jean-Marie Villemin oli turvannut kotiinsa Essonnen heidän "rakkaus voittaa kaiken". Nykyään he asuvat edelleen siellä, muotokuva pikkupoika on edelleen seinillä, mutta he eivät puhu lehdistölle. Kuitenkin niiden asianajaja, Marie-Christine Chastant-Morand eli vuodesta 1985, takaa sen, että nämä sanat puhunut on kaksikymmentäkolme heijastavat yhä todellisuutta Villemin, kun kyseessä on pomppi kanssa syyte 16 kesäkuu Marcel ja Jacqueline Jaakobin isosetä ja isotätimme lapsen, sillä "sieppauksesta seuraavan kuoleman". Sitten 29. kesäkuuta kanssa syytteen Murielle Bolle, joiden todistus tuolloin kyseenalaistettu Bernard Laroche ennen palautuu. Miten pari hän kestäisi pohjattoman tuskan lapsen menettämisestä, karmea epäilyt kuljettama väkijoukko (virtansa virheet ensimmäisen maistraatti vastaa tutkimuksessa)? Vuonna 1986 Christine Villemin, lopulta, yrittää lopettaa hänen päivää. Se kestää seitsemän pitkää vuotta, ennen kuin se valkaistiin irtisanomiselta "täydellinen puuttuminen kuluista" helmikuussa 1993.

"Yllätyin heidän ihmisarvoaan."

Heidän pari järjestetään edelleen, vaikka niiden pakko erottaminen maaliskuusta 1985 päivää joulukuuta 1987 aikana säilöön Jean-Marie Villemin joka tappoi hänen serkkunsa Bernard Laroche, päänsä sieppaus ja kuoleman pikkupoika. Miten he voisivat selviytymään kivun oikeudenmukaisuus ei ole perustanut totuutta? Miten he onnistuivat rakentamaan uutta perhettä? Pitkällä haastattelussa, että Villemin puolisot ovat antaneet Jean-Marie Cavada, 27. huhtikuuta 1994 valaisee niiden kestokykyä. Ne korostavat vahvuus heidän suhteensa. Ne herättävät heidän yhteisessä taistelussa totuuden. Toimittaja sanoi: "Minuun teki heidän ihmisarvoaan. Olin edessään suunnitelmallista ihmisiä, kohtalainen, ilman vihaa. He minuun vaikutuksen niiden vahvuus, niiden yhteys. He puhuivat etsiessään ikään kuin jokainen piti pala lauseen. Tunsin suurta arvostusta kesken. "On joukko" Walk of the Century "Jean-Marie Villemin vakuuttavat, ettei hän koskaan epäillyt vaimonsa kun epäillään surmaaminen. Hän vastaa kuinka hän pelkäsi samalla, että poliisi vaikutteita Jean-Marie "ja [DE] erottaa."

"Se on symbioottinen pari kolmekymmentä vuotta myöhemmin, edelleen käsi kädessä."

Saada läpi koettelemuksesta, he ovat löytäneet mitään parempaa hoitoa kuin niiden keskinäinen tuki, sanoo Ms Marie-Christine Chastant-Morand, joka ei koskaan lopettanut nähdä pari, kun tapaaminen noin tutkimuksen tai kotona, perheen, ystävällisessä lounaita. "Se on peräisin niistä vahvuus, jota ei ole koskaan horjunut, hän selittää. Se on symbioottinen pari kolmekymmentä vuotta myöhemmin, edelleen käsi kädessä. Läheisyyden iski minulle, kun tapasin heidät vuonna 1985. Se on sama tänään. Mikä pelastaa yhdessä? Mutta se on tämä rakkaus niin vahva niiden välillä. Ja niiden totuuden etsiminen. He koskaan antanut periksi. Näiden vuosien aikana, ne toistuvat minusta ne oli Gregory, mutta myös muun syntyneiden lasten tragedian jälkeen. "Kolme aikuista lasta tänään, jotka tietävät kaiken tragedia. "He ovat hyvin tasapainoinen, he onnistuivat hyvän koulutuksen. Edelleen hyvin hitsattu. Ja lähellä vanhempiaan, jotka pystyivät kertomaan heille Gregory, kerro heille asiasta samalla suojella median. "Kaksi vanhempaa lasta ovat lähteneet pesästä. Julien, 32, on optikko. Emelyne, 27, yhteenlaskettu biotieteiden ja maan 22, on opettaja. Simon, 19, jonka nimi kunnioittaa arvioida Simon - joka seurasi Justice Lambert, ensimmäinen tutkintatuomari tapauksen - on hullu urheilua.

"Nämä ovat ihmisiä, jotka haluavat säilyttää yksityisyytensä, korostaa minut Chastant-Morand. Jean-Marie, hänen entinen pomo, on löytänyt töitä saapuu Pariisin lähiöissä. "Christine Villemin, iältään 56, on palannut toteuttamisesta saatuaan nosti lapsensa. "Tämä on pehmeä ja lämmin viidenkymmenen, vielä todistaa hänen asianajajansa varattu, mutta erittäin positiivinen. Pariskunnan elämä jatkuu pyörivät lapsensa, heidän perheilleen, jonka ansiosta ne voivat rakentaa. "He kävivät myös jatkamaan loputon etsii oikeutta. "On joitakin päiviä, Jean-Marie kertoi vetosi oikeuslaitoksen ja luottivat hän menee loppuun, jatkuva rikollinen asianajaja. Mutta ne ovat myös pyydetty välillä niiden sisäelinten tarvetta totuus ja tuskallinen taakka aiheutuvat tämän tarpeen tietää. "

Vuonna 2006 aikana viimeinen julkinen puhuminen pitkässä haastattelussa "La Croix", kun taas Ranska 3 lähettää fiktiota peräisin tapauksessa ne selitti he olivat kirjoittaneet yhdessä kirjassaan "Lokakuu 16" ( tällä hetkellä käytettävissä): "ihmiset ymmärtävät, mitä sidottu meidät yhteen niin pitkään ja kuinka paljon sementtiä, joka oli estänyt meitä joutumasta lopullisen epätoivoon. Mikään ei voisi erottaa meidät. "

Tämä artikkeli on julkaistu ELLE-lehden 7. heinäkuuta 2017. Tilaa tästä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − 35 =