by

Panseksuaalisuus: mitä panseksuaalisuus?

Tämä ei kuitenkaan ole uusi. Mutta kesti poptähti Miley Cyrus sanoo haastattelussa brittiläinen tietotekniikan vuonna 2015 hän oli pansexual herättää uteliaisuutta. Mitä panseksuaalisuus? Tässä on neljä asiaa tietää panseksuaalisuus.

1- He rakastavat kaikkia

Pansexual ihmisillä on seksuaalisuutta ilman rajoja. Ne ovat houkutelleet emotionaalisesti ja / tai seksuaalisesti hyväksi muita henkilöitä, riippumatta anatominen sukupuolesta tai sukupuoli toisten. Siten ne voivat myös rakastua naisen, miehen tai transseksuaali. Panseksuaalisuus ei tehdä eroa sukupuolten välillä, kuten etumerkinnällä "pan", joka tarkoittaa kreikan kielessä "kaikkia." "Tosiasia on käytetään useita termejä ymmärtää tuhat sävyjä seksuaalisuus on hyvä asia", sanoi Flora Bolter, yhteistyö puheenjohtaja keskuksen LGBT Pariisi Ile-de-France.

2 He haluavat olla vapaita koodeja

Joillekin määritellä pansexual on tapa väittäen niiden erotus. "En heti tarvitaan laittaa nimen mitä olin. Koska en ollut suora, mutta ei homo joko minun täytyi olla jotakin ", sanoi käyttäjä blogissaan. Jotkut saattavat kuitenkin nähdä jälleen "sosiaalinen etiketti". Flora Bolter "kysymys "tarrat" on väärä ongelma: miten kukin henkilö elää miehen seksuaalinen suuntautuminen ja sukupuoli-identiteettiin kuuluu intiimi ja sanaa tai jokainen käyttää kuvaamaan on noudatettava. "

3- Heillä on kansainvälinen päivä

Se järjestetään joka 23 syyskuussa. Yhdessä Juhli Biseksuaalisuus päivä, tämä tapahtuma voidaan pansexual jakaa kokemuksia ja nauttia yhteisiä toimintoja.

4- Ne ovat edustettuina kulttuuri

Paitsi laulaja Miley Cyrus, joka sanoo Britannian Elle, seksuaalisuudestaan: "Olen hyvin avoin siitä, olen pansexual" muita ihmisiä, kuten Christine ja Queens laulaja väittivät panseksuaalisuus . Samoin Englanti sarjassa "Skins", näyttelijä Dakota Blue Richards roolissa Franky, joka on pansexual.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 4 =