by

Fellatio, sementti pari?

Jos suuseksiä, kerran tabu, oli tullut sementti pari? Herkun, joka ratkaisee riidat, lisää libidon ja osasyyllinen ... Survey usein innostunut miehiä ja naisia ​​kiitollinen.

> Suihin: löytää tarinoita naisten ja miesten innostunut.

> Take visa "Blowjob: ampua alas ideasi."

88,5% naisista vuotiaista 35-39 kokenut putken

1972: elokuva "Syvä kurkku" ylistäen itseltään sen äärimmäinen muoto, julkaistiin Yhdysvalloissa, aiheuttaen ennennäkemättömän skandaali. 2012: Ranskan François Hollande valittiin kärjessä tasavallan. Mikä suhde, kysyt? Ei, a priori. Paitsi neljänkymmenen vuoden kuluttua suun kautta hyödyntää ja Linda Lovelace sanoi kulttielokuvassa, putki on tullut "normaalia" kuvaksi uuden presidentin. Se on demokratisoida, yhteinen, merkitsemättömiä. Todistamaan, tämä tutkimus KOR viime maaliskuussa, mikä paljasti, että 81% naisista olisi jäänyt jo harjoiteltu itseltään (vastaan ​​69% äänestäjien oikealla, tiedämme vanhempi). Beyond poliittisia vinkki, mikä on silmiinpistävää on vahvuus numerot: entinen pitää ammattimaisena käytäntö (50 vuoteen, vain joka toinen naisista tunnusti sille vähintään kerran ), fellatio kentältä pornografiaa ja prostituutiota puuttua seksielämä kaikille. Uusimpien sosiologisen tutkimuksen Ranskan suurten seksuaalisuudesta (1), 88,5% naisista vuotiaista 35-39 ja 90,5% miehistä samanikäisiä ovat kokeneet putki. Kuten säännöllinen käytäntö, se rajojen 70% joukossa 25-34 vuotta. Lyhyesti sanottuna, tänään se imee kuten hengitys, ja nuoret miehet, biberonnés jotta cyberporn, harkitse "kynä" itsestäänselvyytenä.

(1) "Tutkinta Seksuaalisuus Ranskassa. Käytäntöjä, sukupuolen ja terveyden "Nathalie Bajos ja Michel Bozon (toim. Discovery).

Fellatio, luku asetettu seksuaalisuuteen?

"En voi kuvitella kun tapaan tyttö, hän voi kieltäytyä minulle! "Huudahti Julien, yksi 26 vuotta. "Sitä paitsi, suurimman osan ajasta, he menevät alas itse, ei tarvitse kysyä," hän jatkaa. Sama tarina kaikessa miespuolista todistajaa haastateltiin jotka käyttävät sanoja selvä: niitä, putki on "pakollinen", "must", "toivottava" Lyhyesti, suorastaan ​​välttämättömiä heidän seksuaalisuuttaan. "Ihmiset ovat täysin integroitu itseltään sukupuoli" normaali ", kertoo Damien Mascret, lääkäri sexologist. Siitä on tullut pakolliseksi hahmo seksuaalisuuden, vaikka 10-20% ihmisistä, kuten nuoriso, eivät ole seuraajia. Nykyään kaksi kolmasosaa pariskunnista harrastaa säännöllisesti suuseksiä, fellatio tai Cunnilingus. Ja useimmissa tapauksissa näyttää siltä, ​​että ilolla, tai joka tapauksessa, ilman mielipahaa. Fellatio ei lainkaan koeta rikkomus, toisin sodomian. Kun tähän on, jokainen haluaa päästä tai ei standardin. "Itse asiassa, naiset haastattelimme ei varastanut: he ovat täysin pilkottu ajatus siitä, että putki on tärkeä tekijä kestävän kehityksen heidän suhteensa. Jos kaksi niistä, nuorten, rohkeasti myöntää, että he pitävät suuseksiä kuin transgressiivistä ja sanoa "yäk, yäk" riippumatta huoneolosuhteet "kaikki-the-maailma-on-the-niin-I -m'y-liimaa "valtaosa otollisia vapaaehtoisesti," huvin "ja jotkut antavat sydämen iloa, koska he rakastavat pelata" Taikahuilu "että he olettavat äänekkäästi.

"Fellatio rauhoittaa asioita, joskus ratkaista konflikteja"

"Tämä vastaa täysin sitä, mitä huomasin, toteaa tohtori Mireille Dubois-Chevalier, seksologi. Edessä suuseksiä, naiset jaetaan kolmeen ryhmään: runsain ovat ne, jotka eivät mielessä "liikaa", harjoitellaan itseltään ilman vakaumus, mutta anteliaisuus, vastaamaan halu kumppaninsa. Toiset, ei niin harvinainen, usein kärsivät psyko kypsymättömyyttä, ei voi edes harkita kosketus suun penis; inho on erittäin vahva, ja vahvisti jos ihminen näyttää päällekäyvä. Lopuksi on vähemmistö naisista ansiosta todellinen irtipäästäminen, tavoittaa eroticise fellatio. He myös käytännössä itse, koska he ovat löytäneet ilo se voi antaa heille, kuten sankaritar "The Art of Joy", mestariteos Goliarda Sapienza (2) minä suosittelen lukemaan sekä nais- aistillisuus on kuvattu hyvin. "Yksi voi helposti kuvitella juhlaa aistien palavassa kodeissa hyvät, mutta toistaiseksi, putki, joka on ensisijaisesti vahva vektori miehen ilo, se voi vakavasti pitää sementin pari? olennaisena osana sen kestävyyttä? Vastaukset vaihtelevat. Meidän kaksi asiantuntijaa, se mieluummin ei, vaikka ... "Mikään sitoo kaikki yhdessä unioniin, ellei salainen sopimus, joka sitoo, sopimus voi myös peittää ilman seksuaalisuuden! Fellatio ei tärkeämpää kuin pari kuin mitään muuta. Bottom line on ystävällisesti toiseen. Nyt on varmaa, että suuseksiä tai muita suosittuja käytännössä kumppanit, auttaa rauhoittamaan asioita alas, joskus ratkaista konflikteja ", vastasi Mireille Dubois-Chevalier.

(2) Toim. Viviane Hamy.

Elise, 30, keksi "suçothérapie" pelastaa avioliittonsa

Damien Mascret "itseltään edistää moitteetonta toimintaa pari, koska se ilmentää hyväksymistä halu toisaalta halu miellyttää. Mutta monet ihmiset ilman työtä hyvin! "Tämä ei ole asianlaita Vincent, 41, naimisissa viisitoista vuotta, joille suuseksistä on edellytys avio harmonia. "Sanon suoraan: jos vaimoni ei olisi suostunut tekemään minulle putkia, luulen olisi mennyt jonnekin muualle, pidän siitä liikaa, en voi kuvitella elämää ilman! Mutta olisin estänyt, jottei ottaa petturi ... "moukka? "Pikemminkin kehittymättömät ja narsistinen ihminen, joka käyttäytyy kuin temperamenttinen poika, joka on evätty lelu, analyysi Damien Mascret. Eivät hyväksy seksuaalisesta muiden, se on lapsellinen asenne. Tällainen mies etsii tekosyytä uskoton: täällä, kieltäytyminen suuseksiä on vain tekosyy. Alkion epäsovun ei pesä siellä, se on vain merkki tutkia, kun asiat menevät pieleen. Emme saa sekoittaa oireita ja syitä. Ainoa suuseksiä ei ole virtaa pitämään romanttinen suhde, tai korjata se, muuten ei olisi vähemmän erotteluja! "Tämä ei ole estänyt Elise, 30, keksi" suçothérapie "(sic) pelastaa avioliittonsa, koska hän uskoi jokin aika sitten aalloilla Radio Arte:" syntymän jälkeen meidän toinen lapsi, minusta tuntui, että Philippe oli siirtymässä pois, hän mietti, oliko hän vielä rakasti minua, jos me pysyä yhdessä vai ei. Minulla oli ajatus mikä hänelle suihin joka toinen päivä kahden kuukauden ajan, yhdeksän-kymmenen. Sain järjestetään suunnitelmallisesti. Mies harvoin kieltäytyy tällaista ehdotusta, se toimi. "

"Minun ex petti minua sen takia, mutta en voi silti pakota minua! "

Helen, hän katkerasti meditoi aiheesta. Hänen miehensä äskettäin jättänyt hänet, kahdeksantoista vuotta yhdessä, heittää hänen kasvonsa lopullisen kurituksen "Mitä kaipasin eniten historiamme on, että et koskaan halunnut niellä minun sperma! "Gulp. Meidän seksologien sanoa? Damien Mascret, "Meidän täytyy muistaa, että jos miehet rakastavat niin suuseksiä, se johtuu siitä, on niin kunnia, ne narcissistically syöneet kumppaneitaan, sillä ne ovat vastustamaton ja miehekäs, se on äärimmäisen heille tärkeitä! "Mireille Dubois-Chevalier, jos Helen paljastaa epäsuhta nähdään usein kuullen:" Jos miehet menevät spontaanisti intiimi maailmaan naisten eroticising helposti cunnilingus, päinvastainen ei ole totta. Naiset liian usein ajattelevat, että kun vuosisatojen naisten saatavuudesta, miehillä ei enää ole oikeutta pyytää mitään sängyssä Se on epäreilua. Sitä, että tunne rakastettu hänen vihamielisyys voi turhauttaa mies syvästi. "Proof" Minä syyttää itseäni, kun tämä laiminlyönti jatkuu Helen. Ajattelin paljon, ja minun nykyinen suhteita miesten kanssa, se on edelleen kysyy minulta kysymyksiä. Ex petti minua sen takia, mutta en voi silti pakota minua! "Se, ole kysymys! Kaikki ovat yhtä mieltä siitä.

"Ei putki jos minulla on jotain hänet maksamaan: nuorin unohdettu lastenhuoneessa tai kasoihin pyykkiä. "

"Se ei ole" epänormaali "ei ime, jos et pidä siitä, vaatii Damien Mascret. Meidän täytyy ymmärtää toisiamme, riippumatta ehdotettu käytäntö, että voima palaa loukataan sen eheyden. Olen joskus neuvoo naisen ymmärtää paremmin hänen epäröinnin muistuttaa miehensä oma haluttomuus läpäistä. Viesti menee hyvin, näin! Tämä ei estä kysyä, mitä juuttunut: hygienia ongelma? asennossa? Kysymys ansaitsee tulla esille, keskustellaan pari. "Helen, se on vähän myöhemmin:" Olen pahoillani sen itse koskaan puhunut selkeästi. Samalla, jos hänellä olisi, voisin verrata sitä kiristää ... "Täällä tulee herkkä aihe valtasuhde: Man imi (tai ei) verrattuna tikkari nainen (tai ei) mikä tekee lakia? "Nainen, tietenkin. Voima on hänen puolellaan, vaikka hän kieltäytyi, "huudahtaa Gérard Lenne, kriitikko ja kirjailija ylistys itseltään (3). Kaikki todistajat, miehet ja naiset nyökkäys: varmasti, asento yleisimmin määrättyjä itseltään herättää miehen ylivoima, mutta tämä ei lasketa sietämätön haavoittuvuutta penis aikana putken. "Voitko kuvitella, mitä he uskaltavat seistä välissä leukojen? "Smiles Patrick, 50. Tämä heijastuu Verbatim naisia, hyvin tietoinen vallan, jotkut eivät epäröi pelata häpeämättömästi (emmekä puhu luonnollisesti laukausta sopimattomana hampaat): "Hyvä putki on hyvin tehokas neuvotteluvaiheessa, kun haluan antaa sille väriä tapetti tai sijainnin meidän seuraava loma ", sanoo Adele, 39 vuotta. Kuten Julie, 35-vuotiaan, hän käyttää kokonaan hallitsemaan jokapäiväiseen elämään: "Ei putki jos minulla on jotain hänet maksamaan: nuorin unohdettu lastenhuoneessa tai kasoihin pyykkiä. Mutta suuseksiä mielensä jos minun täytyy saada anteeksi jotain tai houkutella, sillä se pitää lapsia kun lähden seminaariin! "Molemmat sanovat, että meidän psykologit kuristaa itseään, kun he kuulevat tämän, mutta meidän välillemme, tiedämme hyvin, että tytöt" Sinkkuelämää "ovat oikeassa, kun he sanovat, tietoisesti:" OK, kun se on perseestä, se on polvillaan. Mutta samaan aikaan ne ovat hallussa palloja. "Niin paljon viisautta nauttii kunnioitusta.

(3) "From suuseksiä: ihanteellisiksi raportissa rakkaudessa" (The Musardine toim.).


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 + = 36