by

Nymfomania: kaiken nymfomania

Nymfomania, patologian liittyvät seksuaaliseen riippuvuuteen, puhuu hänen. Ja koska joissakin tapauksissa oli skandaali, joiden joukossa on monia seksuaalinen häirintä Dominique Strauss-Khan, tai dekadentti piilotettu elämää Tiger Woods. Steve McQueen inspiroi myös patologian ampua elokuvan "Häpeä," paljastaa väkivallan arkea stalker. Syytti seksiaddiktien kärsivät vaikutus tämän taudin jotka ovat virheellisesti liittyvät seksuaaliseen poikkeavuutta. Keskity nymfomania, sairaus, joka on vaikea ymmärtää.

Koska tuhma, mikä se on?

Nymfomania on häiriö epätavallinen halu, tunnettu olennaista tarvetta seksiä. Koskaan tyytyväinen, etsii jatkuvasti nymfomaani mielihyvää nähden suhteessa, joka on täysin riippuvainen. Tämä patologia liittyy pakonomainen pakko häiriöitä tai kaksisuuntainen.

Mikä aiheuttaa nymfomania?

Jos lääkärit eivät ole vielä määritelty tarkat syyt nymfomania, ne kuitenkin tarjoavat useita oletuksia. Tauti kehittyisi henkilöillä, joilla on kaksisuuntainen taipumus syvien jaksoja masennuksen välissä maanisia vaiheita. Emotionaalisesti epävakaa ihmisiä, joilla on kehittyneempi tunne hylkäämisen kohti vastakkaista sukupuolta, olisi altistunut sairaudelle.

Sivuvaikutuksia tiettyjen lääkkeiden, kuten kortikosteroideja tai L-dopan voi myös laukaista häiriöt halu. Toinen hypoteesi, huono toiminta tiettyjen aivojen alueilla tai välittäjäaine toimintahäiriö voisi olla syy nymfomania.

Profiilit Nymphomaniacs

Mukaan psykologi Valérie Chaput "kärsivien seksuaalisen riippuvuus ovat usein naisia. He jatkuvasti luomaan peliä viettely, joka heijastaa puute itsetunto, joihin toiminta terapeutit. "

On ensin ensimmäinen nymfomaani profiilin, joka hakee nautintoa läpi lukuisia raportteja, löytämättä sitä, koska Laura (45 vuotta). "Etsin yhä houkuttelevampia miehiä, koska ajattelin, että vahva vetovoima helpottaa nautintoa. Silti minun suhteet ovat edelleen hyvin mekaanisia, ja olen koskaan täyty. Tämä puute ilo saattaa olla, koska en ole koskaan sentimentally kiintynyt kumppaneille. En osaa. "

Toteamme toinen nymfomaani profiiliaan Manon (36 vuotta), joka saavutti orgasmin helposti ja tekee kaiken saada mahdollisimman paljon seksiä. "En miehen fyysisen kerroksen että otan minun jalka on elintärkeää. Olen riippuvainen huumeiden näin painottomuuden tunteen tuottaman orgasmin. "

Molemmissa tapauksissa Nymphomaniacs kärsivät paljon tästä taudista he häpeä. Tuntea syyllisyyttä, ihmiset seksuaalinen häiriöt saattavat haluta eristäytyä tyhjäksi sosiaalista elämää. "Lähdin mieheni, koska olen itse halunnut asettaa seksuaalisen rytmi hän ei voinut seurata", sanoo Laura. Todellakin, Nymphomaniacs kärsivät katseen toisten. "Kun kerroin paras ystäväni, hänen silmänsä minuun on muuttunut. Hän luulee Olen julma ja turmeltunut, kun olen juuri uhri tauti ", sanoo Manon. Valérie Chaput mukaan Nymphomaniacs "jo kärsivät henkisesti epävakaa, koska ne useimmiten valitsevat kohtaamaan taudin yksinään, vaikka ne ovat enemmän kuin mitään tarvetta kuunnella."

Miten hoitoon?

Psykoterapia on yleisin tapa käsitellä nymfomania. Lääkehoidot on määrätty vain silloin, kun masennuksen tai yhdessä psykiatrinen sairaus.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 82 = 83