by

Ensimmäistä kertaa: 12 vinkkiä rakastella ensimmäiseen

Kun se ensimmäinen sukupuoli on monia kysymyksiä, jotka syntyvät. Nähdä selvemmin, Odile Bagot, gynekologi, antaa 12 vinkkejä rakastella ensimmäistä kertaa.

Rakastella, kun olet valmis

Saat Odile Bagot, yksi tärkeitä vihjeitä on rakastella ensimmäistä kertaa, kun haluamme, vapaasti ja ilman fyysisiä tai psyykkisiä rajoitteita. Älä pakota itseäsi ja tuntuu hyvältä henkilön kanssa, että olemme valinneet, sen mielestä olennaista.

Mieluummin mukavasti paikka

Täydellinen paikka rakastella ensimmäistä kertaa voi vaihdella ihmisten välillä. Kuitenkin gynekologi kannatti paikka, jossa tuntuu turvallinen ja suojattu. Tämä tila voi vaikuttaa laatuun muistin pidämme sitä, että ensimmäistä kertaa. Aina kun mahdollista, meidän on löydettävä vähemmän stressaavaa paikka kuin mahdollista.

Valita yksinkertainen seksuaalista asemaa

Tämä voi riippua kokemuksesta kumppani. Mutta on tietoinen vain aloittaa lähetyssaarnaaja-asentoa. Tämä on asento, jossa nainen on joitakin tilanteen hallinnan.

Älä yliarvioi

Odile Bagot neuvoo olla antamatta periksi kutsuun suorituskykyä. Toisin sanoen, ei halua tehdä liikaa tai ottaa riskejä. Miehet voivat joskus olla suorituskykyä, mutta on muistettava, että ensimmäistä kertaa on oppimisprosessi. Siksi ei pidä odottaa liikaa vai liian paljon.

Älä odota orgasmin heti ensimmäisellä kerralla

Samanaikainen emättimen orgasmin kumppanin on hyvin harvinaista. Alussa sukupuolielämää, klitoriksen nautintoa edelleen helpoimmin ja nopeammin. Gynekologi sanoo, että sinun ei pitäisi olla pettynyt, jos orgasmi ei saavuteta ensimmäisen kerran: "On monia muita mahdollisuuksia myöhemmin."

Kannustaminen alustava

Tämä osa rakkauden teko on välttämätöntä. On tärkeää, ettet unohda mukaan gynekologi. Vähintään alustavan niin, että on olemassa riittävä voitelu. Mutta kaikki riippuu siitä, mitä kutsutaan "alustava". Tämä voi hyvinkin tapahtua pään ja luoda tyydyttävä voitelu.

Kommunikoida muiden kanssa ja itsensä kanssa

Talking kumppanin kanssa on tietenkin tärkeää. Vaikka Odile Bagot myöntää, se ei ole välttämättä helppoa. Se vie jonkin ajatuksen ja vastata tähän kysymykseen: "Kuinka Kunpa se paljastuu? "Kaikki, tyttö kertoo hänen kumppaninsa hänen täytyy siellä olla joidenkin mielestä ennen. Se on tapa suojautua psykologisesti. Mitä enemmän puhumme, sitä parempi. Ainoastaan ​​vaikutusten välttämiseksi yllätys.

Sanoa, että yksi on neitsyt?

Nuori nainen ei tietenkään tarvitse sanoa, mutta se on suositeltavaa jakaa nämä tiedot hänen kumppaninsa. Sillä, että kumppani ei odoteta olevan jonkin verran kokemusta. Tilanteesta riippuen, jos molemmat ovat tyhjiä, ne löytävät teko vähitellen. Jos yksi niistä on kokemusta, hän opettaa häntä.

Mitä ehkäisyä?

Kondomi tarvitaan yhdyntää. Ihannetapauksessa on toivottavaa olla jo pilleri. Jos näin ei tapahdu, gynekologi kannattaa olla käsillä katumuspillereitä tapauksessa kondomin onnettomuus.

Ajeltu?

Tärkeintä on, että nuori nainen tuntemaan itsensä kauniiksi ja toivottavaa. Se vie karvojen poistoa, joka sopii tyttö. Edistää esteettinen karvanpoisto, jonka avulla tuntuu hyvältä.

Mene loppuun?

Älä pakota. Jos nainen haluaa mennä loppuun, hän tekee. Muuten, sinun täytyy asettaa rajoja, pitää valvoa, mitä tapahtuu. Meidän ei pidä syyttää itseään ei viimeistely teko.

Know Your Body

Oltava sopusoinnussa itsensä, gynekologi neuvotaan täydellisesti tietää kehonsa ennen ensimmäisen raportin. Älä pelkää koskettaa, itsetyydytys on luonnollinen teko. Laita tyyny mahdollistaa myös tutustua sen anatomiaan.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − 79 =