by

Vääntömomentti: kymmenen “sex” sovelluksia testata

Ja jos älypuhelin kannustettaisiin libido! Nykyään on olemassa sovelluksia kaiken - löytää rakkautta, välttää Bad Boys tai näyttää lähimmän kondomia kone - ja jopa piristää seksielämääsi! Kyllä, kyllä. Tässä on lyhyt katsaus kymmenen sovelluksista, jotka voisivat viihdyttää illan miehesi!

Mitata suorituskykyä

Sovellus: SexTrack iPhone

Periaate: ottaa kannettavan tietokoneen peiton alle kanssasi ansiosta liiketunnistimen puhelimessa, tämä sovellus mittaa suorituskykyä: kesto, toistuvuus, nopeus, intensiteetti raporteista ja jopa määrä poltetut kalorit. Kun olet suorittanut järjettömyyksiin, melko grafiikka ruudulla ja voit verrata tallennettujen tietojen päivästä toiseen ... tai toimia näytöksen jälkeen!

Plus: Valmennus välilehti antaa sinulle vinkkejä parantaa laatua sukupuoli. Ja jos olet ylpeä tuloksista tai näistä kumppani, voit jopa jakaa ne ystävillesi sähköpostitse, Facebookissa tai Twitterissä. Yksi ihmeistä jotka uskaltavat tehdä sitä ...

Vähiten: Nauhoitetun arvot ovat tarkkoja, matkapuhelimen tulee sijoittaa mahdollisimman lähelle sinua. Jos menet keittiöön, joten sinun täytyy lähettää sen. Ei aina ole helppoa, kun olet lämpöä toimintaa!

Opettaa hänelle rakastella kuin jumala

Sovellus: 177 tapoja ottaa nainen seitsemänteen taivaaseen iPhone

Periaate: kirjasta Margot Saint-Loup, tämä hauskaa sovellus sisältää lyhyen neuvoja minun ja Rogues on nainen. Suunnattu erityisesti miehillä, se on muodossa tietolehtisiä jaettu eri osiin: "Pelataan vähän", "hieronta", "Fondling, pureskella ...", "lick" ... At miehesi mennä hakemaan yksi niistä ja tehdä kärsit pistevääristymät, makea kuvattu väärinkäyttö.

Plus: voit jakaa ne rascals neuvoja sähköpostitse, Facebookissa tai Twitterissä. Kätevä lähettää vaalia halu joka juuttunut päähäsi.

Vähiten: vinkkejä ovat joskus yksinkertainen ja mielikuvitukseton. Ammattilaiset sukupuolen voi mennä omalla tavallaan.

Välittävän yössä

Sovellus: Snake Rakkaus iPhonelle

Periaate: Snake Rakkaus on muunnelma lautapeli, seksikäs versio jakaa kahteen ... Tavoitteena? Getting ruutuun 69 mahdollisimman nopeasti. Mutta sinne, sinun täytyy heittää noppaa (virtuaalinen) ja suorittaa toimintoja tilataan "halata ja pureskella pakarat" oman kumppanin tai "käytä kielen hävetä" rakkaimman.

Plus: haasteet ovat yhä kuumempi kun siirrymme läpi pelin.

Vähiten: hyvin yksinkertainen grafiikka ja kyvyttömyys muokata toimia itsensä ehdottamaa joitakin pelejä.

Laittaa haasteen

Sovellus: Toiminta Hot Truth iPhone

Periaate: kuuluisa Truth or Dare peli palaa aikuisten seksikkäitä vapautumista. Jokainen vuorollaan, sinun täytyy joko vastata kysymykseen tai suorittaa toiminnon. Jos kieltäydyt, et merkitä pisteen ja merkki osoitetaan. Siksi kaikki muuttuu jännittävämpää!

Plus: Yli 600 asioita, toimia ja pantit tarjotaan. Lisäksi voit luoda omia lausuntoja muokata pelin ja tehdä siitä vieläkin lämpimämpää. Herkkä sieluja, olla varma, on kolme tasoa pelata: tuhma, seksikäs ja kuuma. Toinen plus: sovellus voidaan lukita PIN ehkäistä nuorten uteliaita ole venture siellä.

Vähiten: Olemme pahoillamme siitä, että asiat eivät ole rohkeampia kertaa.

Pelata alasti

Sovellus: Tuhma noppaa iPhonelle ja Android

Periaate: kolme noppaa ja satoja toimia näiden tavoitteiden saavuttamiseksi! Tätä varten sinun ravista puhelintasi tai koskettamalla noppaa "toiminta", "elin" ja "kesto" nähdä näkyä tuhma tehtävä saavuttaa.

Plus: kyky valita erityistoimia hänelle ja teille. Kaksi tasoa pelata: kuuma tai pehmeä. Aloitteen "Toiminta" kuutiot sisältää Kamasutra kannat tehdä muutos perinteiseen "kutittaa", "Kiss" tai "touch" ...

Vähiten: sekuntikello laskea alaspäin aika on poissa ilmaisversio. Harmi ei ole "ahne" osakkeet kermavaahtoa, esimerkiksi ...

Vaihdella kantoja

Sovellus: 69 Paikka iPhonelle

Periaate: ei ole lähetyssaarnaajan tai koira elämässä! Jos olet ideat, tämä sovellus on täällä antaa sinulle. Kukin asema on esitetty muodossa tietolehtisiä kommentteja ja kuvia tukea!

Plus: suuseksiä, akrobaattisia sukupuoli, kolmikosta, siellä on jokaiselle jotakin. Tiesitkö, että on olemassa asento nimeltään "Eiffelin torni"?

Vähiten: ilmainen versio on vain 26 kantoja. On enemmän, meidän täytyy siirtyä maksulliseen versioon. Selitykset ovat Englanti, mutta on helppo ymmärtää, miten edetä asiassa läpi kaavioita.

Käynnistää haasteita kuuma mies

Sovellus: CoupleQuest Androidille

Periaate: setup liiketoiminnan ideoita piristää rakkauselämä? CoupleQuest on sinulle! Tämän sovelluksen avulla voit käynnistää haasteita olet kuvitellut mielitietty. Jos se toimii kunnolla, se kertyy pisteitä hän voi kuluttaa niin haluaa. Varokaa, peli voi tulla hyvin kuuma ...

Plus: Toimeksiannot ideoita ehdottamat sovelluksen. Mutta kiinnostus on luoda haasteita mielikuvitus.

Vähiten: kyvyttömyys luoda tilejä, joissa molemmat osapuolet voisivat kommunikoida. Osakkeet jaetaan muiden käyttäjien jotta rikastuttaa tietokantaan ja ideoita.

Kartoittaa paikkoja, joissa tehdään rakkaudesta

Sovellus: Olen juuri tehnyt rakkautta iPhone ja Android

Periaate: rakastella poissa kotoa! Lähteä etsimään epätavallisissa paikoissa ja kartta Internetissä paikoista olet tutustunut. Tämän sovelluksen, voit myös pitää mielessä olosuhteissa (sijainti ja seksuaalista asemaa) viimeisestä osien jalat ilmassa.

Plus: kaksi välilehteä ruutuun lisätä kommentin, jos haluat, ja voila. Se on erittäin helppokäyttöinen. Et välttämättä pidä historiaa oman temput. Voit määritellä sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen.

Vähiten: tarjous rajoittuu 6 seksuaalinen kannat, melkoisesti.

Voit tarkistaa tietosi ennen toimenpiteiden

Sovellus: loma kirja eroottinen aikuinen iPhonelle

Periaate: älä odota lomien tarkistaa tietosi! Tämä sovellus viettää vilkasta iltaisin. Kuusi materiaaleja tarkistaa ehdotetaan: Ranskalainen, tiede, historia, maantiede, kielet, taidetta ja kulttuuria. Kaikki tämä versio tietenkin kuuma. Tiesitkö, esimerkiksi naisten kenguru oli kaksi vaginas?

Plus: "Näytä" -tilassa tarkistaa tietosi! Juhlivat olet saanut verrataan tuloksia muilta käyttäjiltä.

Vähiten: "Mini B-pelit" -tilassa lukien henkinen aritmeettinen ja pyöveli peli ei ole merkitystä. Mitä tulee tärkein peli on aina ole valinnanvaraa vastauksia. Siksi tiedämme vastauksen tai ohitat vuoro ...

Oppia kaikkea sukupuolta kumppanin

Sovellus: Sex for Dummies iPhonelle

Periaate: tässä on sähköinen versio teoksesta on sama nimi! Sisällä runsaasti tietoa mikä liittyy miehen kuin naisen. Alustavat neuvoja antaa pep teidän avioelämää, kaikki siellä! Luku 22 otsikolla "Kymmenen asiaa miehet haluavat naisten ymmärtävän" on tutkia huolellisesti (yksi luku on myös miehille!).

Plus: Tämä sovellus on tietosanakirja. Indeksin avulla käyttäjät voivat etsiä tietoa avainsanojen avulla. Hakukone on myös integroitu.

Vähiten: Hinta, € 3,99, pidetään liian kalliina joillekin vaikka se sisältää koko paperin ... ilman kuvia, joten usein yksitoikkoinen käsittelyssä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 67 = 73