by

Rakastelu: Kuinka rakastella kymmenessä oppituntia

Se on myynyt yli miljoona kappaletta "sopimus hyväilevä." Gérard Leleu, seksologi ja pariskunnat terapeutti, puututaan tällä kertaa "taidetta tehdä rakkautta." Tämä lääkäri puolustaa "couture rakkautta" ja on päättänyt tehdä miesten ymmärtää, että "naisen riisua kolmessa minuutissa ja siinä on neljä, unohdamme! ". Getting fellatio tai löytää hänen G-piste? Kuinka rakastella päästämällä irti? Kysyimme Gérard Leleu jakaa kanssamme hänen neuvoja olla (vielä) kukoistanut sängyssä

hereillä

Olla mukava peiton alle, en mitään masturbaatio. Gérard Leleu, tämä on ensimmäinen sääntö: "On tärkeää, että nainen tietää, fysiologiset ja anatomiset näkökulmasta, hän paljasti sukupuolten katsomalla ja koskemalla: huppu, klitoris, pieni ja iso huulet ...".

Autoérotisme tutustuu kehonsa ja kesy nautintoa. "Naisen on herätä itse. Jos klitoriksen suunnitelma on lähes välitön, se on ajettava herättää vaginaan, olen myös lempinimellä 'Prinsessa Ruusunen'! Tavanomainen tapa olisi pyytää 'Prinssi help'! Mutta joskus hän ei tiedä mitään ja siirtyy edestakaisin! Nainen voi autoérotiser leluja, koska sormi on vaikeaa. "

Miten? "Yhdistämällä klitoriksen hyväilevä aiheuttamaan pakkauksen mielihyvän jotka sitten oksastettu takana emättimessä. "Sillä Seksologin" tunnistaa vulvar tai emättimen pisteen jälkeen opastaa kumppanin ja kertoa hänelle, kuka olet ja mitä antaa meille iloa. "

Kuinka rakastella? Briefez miehesi

Sinä vain vaihtaa kumppaneita? Älä epäröi opettaa hänelle asioita, jotka tekevät hyvää. "Toinen voi arvata, miltä sinusta tuntuu! Meidän on siis ohjata "vaatii Gérard Leleu. Hyväillen, esileikki, asennot: kommunikoida! Mutta kevyesti ... "Tee se ole esityksen mutta kerro hänelle tarkasti: pieni jäljelle 'ylhäältä', 'vahvempi' tai 'heikompi'.

Suosi lyhyitä lauseita ja välttää kritiikkiä, vaara, että toinen härät. "Strategista ja ajatella tyypin kaavojen 'Rakastan kun hyväillä minua ihanan, mutta olisi parempi, jos ...'.

antautuminen

Kirjoittaja "The Art of rakastelu" on kategorinen: "Jos olet liian jännittynyt, et tunne mitään. Anna hänen ruumiinsa on aina tapahtuma, jos se antaa vain, jos me rakastamme. Paitsi että jopa kauneimmat naiset ovat monimutkaisia! ". Tämän vuoksi on tarpeen oppia päästämään irti. Jos katsotte osaksi jalat ilmassa kuin kuntosaliharjoittelu, on hyvin epätodennäköistä, että olet annettiin pois tuuli erotiikkaa.

Laittaa kertoimet sinun puolellasi, yritä todella tuntea hyväilee kumppanin: ei ole mitään rentouttavampaa. Rentoutua, ohjata hengitys, "Hengitä syvään nenän kautta täyttämällä vatsan ja lukitse hengityksen ja isku. Tätä kutsutaan hengitys 4 kertaa ", lääkäri sanoo.

unohda orgasmi

Se voi olla kuinka hän tulee! Gérard Leleu pitää toistaa sen hänen potilaat: "Älä olla käynnissä orgasmin, tämä on paras tapa juuri ei ole! Nainen joutuu terrorismin orgasmi on purettava. Jos haluamme raketti, meillä ei ole sitä! Mitä odottaa, kun olet jonkun kanssa se arkuus, fyysinen kosketus ja mielihyvää. Ja jos orgasmi tapahtuu, hienoa! Emme saa kuvitella, että on epänormaalia, kun ei ole orgasmi, se ei ole automaattista naisilla. "

Mutta mitä jos kumppanimme iskee voimakkaalla 'Joten pidit?'. Simuloida ... vai ei? Pitäisikö kannatamme totuus tai hooting leikkiä simuloivan? "Simulointi on käytännöllinen puoli kuin ihminen uskoo, kun kaikki on hyvin. Paitsi jotka simuloivat kieltäytyä edistystä, leikkaamalla perfektionismi miehen ja leikkaa todellinen ilo. "Miten todellakin parantaa halata peiton alle, jos ihminen on jo vakuuttunut hoidettavakseen uuden Rocco 2010?

Opettaa hänelle klitoriksen hyväillä

Rakastella, jälleen kerran, meidän täytyy oppia miehensä missä ja miten meidän klitoris. "Se oli korut, viimeistely: liikkeiden tulisi olla vähäinen suuruus, älä lähesty klitoris suoraan Glans mutta kannen läpi. Ennen kaikkea ihmisen täytyy olla vakio liikettä ja ei lopu koskaan, muuten nainen sekaisin! Kumppanin on oltava täysin tarkkaavainen nainen vapisevan, hengitys. Ja kun huipentui, se on lopetettava, jos se on tuskallista. "

Tutustu piste C

Miksi eivät myöskään laita miehesi suuseksistä? Gérard Leleu, "vulvar suudelma, hyväilevät hienovarainen kärki kielen, on ylellinen tapa orgasmin. "

Ajatella myös emättimen hyväillä, kun ihminen piristää emätin sormillaan tai esine. "Naisten pitäisi olla varma, mutta muista, että emättimen hyväillä antaa enemmän nautintoa kuin tunkeutumista koska emättimen limakalvon ovat todellinen eroottisia tähdistö. "

Ja siellä Seksologin paljastaa salaisuuden: piste C! Ymmärtää piste umpikujan varrella postitse eli takana kohdunkaula. "Hiero kaulan: Naiset kuuluvat omenat! ". Huono uutinen on, että on lähes mahdotonta päästä yksin, kaulan on sijoitettu 6 tai 7 cm sisäänkäynnin emättimen ...

Koe G

Kysyimme Gérard Leleu jos G-piste todella olemassa. "Ehdottomasti! Mutta se ei voi olla hereillä ja varmaa on, että se on enemmän tai vähemmän herkkä. "

Siksi kysymys: miten löytää G-piste? "Se ei ole kovin vaikeaa: se sijaitsee etupinnan emättimen, rakon puolella, 4 cm: n (2 falangit) tulo. Tuntuista, se on alue, jossa on kuin taittuu, kuten olen usein kertoa, kun vuorovesi sammuu hiekalle. Kumppanisi täytyy mennä reilusti, painostuksen painetaan kohtaan G. Jos se on hyvin G, nainen on virtsata: tämä on tyypillinen merkki! "

Onnistuneesti suorittaa fellatio

Ei paineita tai -velvollisuus suuseksiä. Mutta jos haluat testata "siittimen suudelma", Gérard Leleu neuvoo yhdistää tekniikan ja vaistonvarainen. "Kuuntele vaistosi, unohda pelkoa ja kaikki mitä olet oppinut. Emme tee suuseksiä miehen, jotta hän saa siemensyöksyn mutta huvin. "

Teknisesti ota mukava asento: esimerkiksi voit polvistua välillä miehen jalat. Ennen kuin kiirehtii sukupuoleen, hyväillä ensin hänen vatsansa, hänen pubis ja sisä reidet. Sitten hyväillä penis kädet ja suussa. Sitten, "yhdistää tulevat ja menevät huulet imee terskan liikkuminen, käden juuressa peniksen. "

Miten saada Love: valita paras kannat sinulle

"Vain kolme 10 kärsivien naisten emättimen orgasmin, se on kauheaa! "Huudahtaa Gérard Leleu. "Kysy pidentää kumppanisi ja unohda 'rakkaus kukko' Minä hypätä teitä ja kahdessa minuutissa se on ohi! Kumppanin on opittava ohjaus siemensyöksy ", sanoo seksologi.

Joissakin asennoissa myös naiset voivat kokea hauskempaa. Unohda Classic lähetyssaarnaaja: "ongelma on, että nainen ei voi liikkua." Testi pikemminkin vahvistaa lähetyssaarnaaja: "ihminen on polvillaan, nainen selässä, tyynyn alle lantion jalat koukussa yli rinnat. Häpy esitetään mies, hän voi mennä syvälle ja edistää klitoris hänen kumppani. " Ajattele myös, vinttikoira, nimeksi asentoa Lioness Gérard Leleu. "Tunkeutuminen penis on syvä, ja on kosketuksessa G jos takana on suora. Pääsy klitoris naisilla ja miehillä on helppoa. "

Ja jos haluat kontrolloida valitsemalla asento Andromache, "nainen on päällä, hallinnassa: se voi hyväillä pitkin mies tunkeutuu, katsoo häntä ja voi hyväillä rinnat."

Tiedä hallita vika

Mies joskus pelkäävät ei ole kunnossa ja erektiohäiriöt ovat suurin huolenaihe. Ja mukaan Gérard Leleu, naiset eivät aina tiedä, miten reagoida, kun heidän kumppaninsa on yhtäkkiä vika.

"Jo nyt nainen on lakata ajattelemasta, että se on mukana, narcissistically puhuminen! Hän usein tekee tästä epäonnistumisesta henkilökohtainen loukkaus, hän paniikkiin kun se joka on vaikeuksissa, se on hän, hänen kumppaninsa! Meidän on siis tuoda hänen avukseen. "

Ja sexologist neuvoa psykologian ennen eroottinen taktiikka "on vakuutettava kumppaninsa: 'älä huoli, se tapahtuu', 'ei ole ongelma',' jos se ei tule tänä iltana, se on parempi jälkeen. Jos me pilkata niitä, tämä on elinikäinen vamma. "

Sitten neuvoo "jännitystä eleitä", entä suihin jos tunnet halu tai tunkeutumisesta Andromache asennossa ", jos emättimessä on laajentunut, hyvin voideltu, ei edes sauva täysin kiimainen, se voidaan ottaa käyttöön. Mies voi sitten toipua ja kerätä voimia. "


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 12 =