by

ELLE 70 vuoden ajan: löytää kannessa keräilijän kysymys

70 vuotta, se tekee iso! Neljätoista valtava tähdet ranskalaisen elokuvan kokoontuivat maalin eteen Jean-Paul Goude. Catherine Deneuve, Isabelle Adjani, Emmanuelle Béart tai Adèle Exarchopoulos ja Leïla Bekhti odottavat sinua. Sujauttaa backstage tämän poikkeuksellisen ammunta videon.


Tässä numerossa 400 sivua, voit lukea koko tarinan - sen syntyhistoria sen toteutumista - tämä hämmästyttävä valokuva ampua. Pyysimme myös Karl Lagerfeld ampumaan muotisuunnittelijat, jotka inspiroivat meitä Isabel Marant Alber Elbaz, Olivier Rousteing Clare Waight Keller (Chloe), he vastasivat.

Mitä meidän unelma?


Myös löytää ainutlaatuista kyselyn Ipsos. Teema? "Ranskalaiset naiset vuonna 2015". Missä olemme, mitä me unelma? Se on myös aina, taistelu naisten oikeuksien puolesta: olemme takaisin 70 vuoden taistelut voitti kätevästi, ja me kysyä, mitä on vielä tehtävä ... Paljon! Ja lastoittaa se, näet.

Lopuksi kaikkein uskollisia lukijoita, jotka seuraavat meitä 70 vuotta, kutsumme sinut kulissien takana selvittää, miten valmistaa suosikki lehteä. Paitsi kymmeniä muita yllätyksiä. Älä odota löytää upeassa virtuaalinen kakku puhaltaa kynttilät verkossa ja voittaa asuja ja pukuhuone.

Etsi keräilijä numero "Syntymäpäivä Special" Elle kioskeissa tiistai 15 joulukuu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 6