by

Jenifer: hänen Gucci mekko Voice Kids luo sirinä

Kun Jenifer ja Beyoncé käyttää samaa mekko.

Kukkien takaisin. Tapahtumarikkaan kesän Jenifer on jälleen joukko TF1 kuuluisan "The Voice Kids" -ohjelmassa. Raadin jäsen rinnalla Patrick Fiori ja M. Pokora, laulaja ei onnistu luomaan sirinä pienellä kukka mekko allekirjoittama talon Gucci Italian. Jos Upea wc sytytetty kankaalle on osittain koska se tuki myös amerikkalainen laulaja Beyonce ikimuistoinen kuvauksissa julkaistaan ​​Instagram Star on vielä yksi vuosi.

Uusi #thevoicekids kausi 10min on TF1 @! Olet osa? @ TheVoice_TF1pic.twitter.com / H0aAEphaik

- Matt Pokora (@MPokora) 19 elokuu 2017

Suuri Olkaa

Eternal edelläkävijän ja trendsetteuse piintynyt Beyoncé näytettiin kuuluisa mekko Pariisiin vuonna 2016. Sen terassilla hänen hotelli, laulaja otti poseerata hänen vanhin tyttärensä, Blue Ivy. kaunis yksityiskohta: pikkutyttö kun hän oli yllään kukallinen mekko, tehty samasta kankaasta kuin äitinsä.

Jälkeinen yhteinen Beyoncé (@beyonce) heinä 28, 2016 18:28 PDT

Erittäin tyylikäs "The Voice Kids" Jenifer on puolestaan ​​valitsi vastaamaan hänen pukunsa kanssa pari punaista trendikkäitä kiilan sandaalit. Mainio lisävaruste rikkoa viisasta puolella mekko ja tehdä rock touch hän näyttää.

Kiitos sanomalehti "Daily Mail", hinta tämän ihanan mekon on nyt paljastanut. Mukaan Britannian tiedotusvälineet, jos haluat katsoa päästä varpaisiin kivijumalistanne ja pukeudut kuten Beyonce ja Jenifer, voit silti maksaa noin 2300 euroa. Summa varmasti siisti mutta loppujen kun yksi rakastaa, yksi ei lasketa!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2