by

Tutustu uskomattoman suorituskykyä 14-vuotias tyttö “The Voice Kids”

Kiteinen ääni Cassidy haltioissaan katsojille TF1.

Tämä lauantai-ilta, Cassidy, tyttö 14 vuotta lauloi "Amazing Grace", yksi tunnetuimmista kappaleista evankeliumin, ja herätti voimakkaita tunteita yleisön joukossa show.

https://t.co/Xphs6o5bnG

- Margaret Macdonald (@m_macdo) 03 syyskuu 2017

Kiitos tästä ihana hetki

Ensimmäisestä muistiinpanoja laulu Patrick Fiori ja Jenifer kääntyi ympäri, etsii hämmästynyt. M. Pokora puolestaan ​​odotti muutama sekunti ennen kuin painat kuuluisaa punaista nappia, mutta lopussa laulun, laulaja ei peittele ihailevansa tyttö sanoi: "C. järkyttää .. Kiitos ihanaa aikaa. " Klo 14, Cassidy on jo osa gospelkuoro ja säännöllisesti johtaa hänen kaunis äänensä.

Hämmästyttävä suorituskyky tyttö oli paitsi hämmästynyt yleisö ja vakuutti tuomariston lisäksi syttynyt twittosphere. Koska sekvenssi, käyttäjät ovat jatkuvasti onnitella Cassidy, jotka haluavat hänet voittaa lopullisen voiton.

Cassidy wowing valmentajat ensimmäisestä nuotista! Se on vain hullu! # TheVoiceKidspic.twitter.com / J6SxoALW64

- The Voice Virallinen (@ TheVoice_TF1) 02 syyskuu 2017

#TheVoiceKids tilani synnytyksen jälkeen # cassidypic.twitter.com / Idse7PyM0g

- Alvaro Amélia Rita (@rovalki) 02 syyskuu 2017

Minulla ei ole sanan sellaista täydellisyyttä ja luonnon Cassidy @ # @ TheVoiceKids4_ thevoicekidspic.twitter.com / 6NwWdmfWku

- Sandra 2 Toulouse (@ photosandra1) 02 syyskuu 2017

Jos kolme valmentajat ovat palanneet epäröimättä, nuori tyttö valitsi lopulta Patrick Fiori valmentajalle loppuvuoden seikkailu. Monet fanit osoittavat nyt innokkaasti seuraava erä "The Voice Kids".


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =