by

DIY – Resepti liman mistä löytää booraksi Ranskassa?

Olet sortunut hulluuden liman? Sinun täytyy nyt kaivaa pirun booraksi jota ilman et ole paljon. Mekin on etsitty, ja lopulta kaivoi paras booraksia.

Making liman, se kuulostaa niin helppoa. Youtubeurs asiantuntijat sanovat: vain sekoittaa nestemäinen liima, mieluiten tuotemerkin Cleopatra (ostaa Amazon tukku voi tuntua paras vaihtoehto, jos et halua tehdä kaikki Cultura kaupungin tai break nenä Monoprix mikroaaltouuni ruukut, jotka antavat vähän tyytyväisyyttä), vettä ja booraksia ....

Mutta mitä tästä booraksia? Onko se jauhetta? Löydöt olemmeko laitteisto? Booraksi, tai natriumboraatti, on erityisesti tuotteita piilolinssien. Siksi on helppo dégotable apteekki omistettu säteellä. Testata mitä paljon, tietävät sen, paras kaikista valmisteille liman on booraksia BIOGARAN pieninä kerta-annoksen (Borax / boorihappo valkoinen laatikko punainen reunus). Muutama putoaa tehdä erittäin merkittävä ja ei-tahmea materiaali. Se myös maksaa kaksi euroa ja muutaman paaluilla limaa.

Jotta niin sanottu "pörröinen" (muistakaa tämä sana, se on osa perustuu ilmoitti slimeur), lisätä valmistautuminen partavaahdot. Jos käytät geeliä, muista kiinnittää ensimmäiseen astiaan ja sitten vaahto lusikalla ennen kuin lisäät liimaa ja tehdä lopuksi muutama pisara booraksia.

Paranna resepti lopulta glitter, elintarvikeväriä tai polystyreenihelmiin, lyhyt, Vapauta luovuutesi ja vaivaa, vaivaa taikinaa Zen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 + = 88