by

5 asioita tietää Louane Emera: Voice of Caesar

Hän voitti Cesar parhaan näyttelijättären helmikuussa 2015. Louane Emera, 18, on nuori näyttelijä, jolle kaikki puhuvat julkaisun jälkeen "Perhe Aries". Tutustu viisi asiaa tietää ilmestystä ranskalaisen elokuvan.

Hän teki "The Voice" ja "The School of fanit"

Ennen osallistuvat show "The Voice", Louane kasvoi "L'Ecole des Fanit" vuonna 2009. vierailunsa aikana, hän laulaa "Tuulimyllyt sydämeni", Michel Legrand. Kappaleen, joka erityisen ihastunut lapsuudesta, ja se on tulkittu karsinnat sokea "The Voice". Se oli tänä kykykilpailun että Ranska löytää tyttö. Se on osa joukkueen Louis Bertignac ja saapuu semifinaali kanssa "Joku kertoi minulle," Carla Bruni

Hän omistaa hänen menestystä hänen vanhempansa

Kun kahdessa vuodessa, Louane menetti vanhempansa. Hänen isänsä, sairas, kuoli vuonna 2013 juuri ennen hänen vierailunsa "The Voice". Lähetyksen aikana tyttö kunnioitti kanssa "Imagine" John Lennon "Haluan omistaa tämän laulun isäni kuoli kaksi ja puoli kuukautta, se oli hänen suosikki laulu. Hän pyysi minua laulamaan hänen hautajaisissa, ja se on mitä tein. "Vuotta myöhemmin hänen äitinsä kuin hän kuoli jälkeen pitkä sairaus. Juuri hän oli kirjoilla "The Voice". Saat Louane, hänen menestys, hän on sen velkaa vanhemmilleen, jotka ovat aina tukeneet.

 

Hän ei noudattanut näyttelemistä

Louane koskaan mennyt läpi teatterikoulu. Se on joukko "Perhe Aries", hän oppi kaiken läpi valmentaja ja ohjausta Karin Viard, François Damiens ja ohjaaja. Vaikein kohtaus ampua niin Louane? Kun hän on matkia vanhempiensa uutisen olevan täydellisessä synkronoituna ääni juontaja.

kieli kuurojen

Hän julkaisi albumin hitti

"Room 12" julkaistiin maaliskuussa, oli menestys. Yksitoista kappaletta mukaan lukien "Future" (esillä hänen EP julkaistiin loppuvuodesta 2014), "I varastaa" (soundtrack "Perhe Aries"), ja "äiti" on kunnianosoitus hänen äitinsä. Tämän ensimmäisen albuminsa, laulaja-näyttelijä on työskennellyt Patxi Garat, ehdokas "Star Academy" Season 3. Juuri hän kirjoitti "päivä 1" todellinen putki, joka LUMOSIVAT yleisö. Hänen albumi on myynyt yli 370 000 kappaletta (heinäkuu 2015) ja pysyi # 1 iTunes sijoitusta kuuden peräkkäisen viikon ajan. Marraskuussa 2015 hän aloittaa hänen ensimmäinen kiertue.

"Nuori", hänen uusin video:

 

Hänellä on ongelmia itsensä näyttelijä

Lähtien 8 vuotta Louane intohimona musiikki ja haaveilee laulajan. "Laulan joka päivä kymmenen vuotta", sanoi tyttö joukko "Sitä ei makaa" joulukuussa. Hän oli hyvin kaukana kuvitellen tullut tunnetuksi kautta komedia. "Tuntuu oudolta sanoa, että olen näyttelijä," jatkoi Laurent Ruquier Louane ennen. Ehkä hänen ensimmäinen Caesar, paras naispääosa, rauhoitti häntä sen jälkeen?

VISUAL_césar


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 2