by

Jim Carrey: selville, mitä Oscar-voittaja vihaa

Muista, vuonna 1995, tuli ulos elokuva "Batman Forever" Joel Schumacher. Parjattu kriitikoiden ja fanien, ohjaaja oli pakotettu anteeksi "tappaminen Batman." Tuolloin Jim Carrey tulkitsee Arvuuttaja, yksi Batmanin vihollisia, assosioituu Kaksinaama, soitti Tommy Lee Jones, toivoen kaataa sankari.

Mutta ilmeisesti, ei ole vain katsojia että elokuva jätti huono muisti. Vieraat podcast "Norm MacDonald live" Jim Carrey on taas joukko elokuvan hieman vaikea, ja hyvästä syystä: hänen co-star Tommy Lee Jones niin ... sisäelinten vihasi! Hän muistaa hyvin, että juuri ennen kuvaamista iso kohtaus yhdessä, hän ylitti sattumalta ravintolassa: "Palvelin kertoi "Voi, olen kuullut, että olet työskennellyt Tommy Lee Jones. Se on vain siellä syömässä." Menin tapaamaan häntä ja sanoi hänelle: "Hei Tommy, mitä kuuluu?"Hän tuli raivoissaan. Hän alkoi täristä, hän haaveili tappaa minut tai jotain sellaista. Sitten hän otti minut syliinsä ja sanoi: "Vihaan sinua. En todellakaan pidä sinusta". Vastasin: "Mikä sinua vaivaa?" ja nappasin tuoli, joka ei ollut kovin fiksu. Ja hän kertoi minulle: "En voi sietää teidän ilveily.""

Batman Forever

Tommy Lee Jones ja Jim Carrey elokuva "Batman Forever" 1995 / Warner Bros. Ranska

Sillä näyttelijä "The Mask", tämä viha on hyvin yksinkertainen selitys: "Olin tähti, ja se oli ongelma", hän uskoutui ennen vivahde: ​​"Se oli luultavasti ole mukava tällaista rooleja liikaa. Se ei ollut hänen asia. "Silti Jim Carrey sanoi, että kiista ei ollut mitään pilanneet kuva hänellä on Tommy Lee Jones," Se on ilmiömäinen näyttelijä. Rakastan yhä häntä ", hän totesi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − = 36