by

Antoine Griezmann: valmis luopumaan jalkapallo?

Viime viikolla jalkapalloilija Antoine Griezmann on ravistellut maailman jalkapallon, vaan myös kirjallisuutta. Lyöjä Atletico Madrid on ilmoittanut hänen Facebook-sivulla, julkaisemalla useita romaaneja lapsille ja innoittamana hänen henkilökohtaista historiaa. "Tullakseen jalkapalloilija, jouduin esteiden poistaminen ja koskaan anna periksi. Tänään olen isä hieman Mia ja minun täytyy laajentaa sydämeni inhimillisten ja urheilun arvot nuoremmalle ", sanoo urheilija hänen postitse. Todellakin, ennen kuin hänestä tuli ammattimainen että tunnemme tänään pelaaja oli kohdattava useita hylätyiksi klubeja takia fyysisen pidettiin liian hauras.

Ensimmäiset kaksi tilavuudet saaga nimeltä "Goal! "Julkaistu kirjakaupoissa 12. lokakuuta, ja se vaiheessa pikkupoika nimeltä Tony Grizi. Julkaisemalla nämä romaaneja, joista hän itse kirjoitti, Antoine Griezmann tiimeineen toivo siirtää arvot "joukkuehenkeä, suvaitsevaisuutta, keskinäistä tukea tai vastaavasti. "Hänen kustantaja sanoo:" Antoine Griezmann oli sijoitettu kokonaan kirjallisesti romaaneja yhteistyössä Olivia Dieuleveult Fabrice Colin. (...) On todella jotain lähellä hänen sydäntään. "

Mitä kuvittaja romaaneja, Isabelle Escalante, hänet valittiin kilpailun kautta käynnistetty sosiaalinen verkosto Facebook urheilija itse. Yhteensä kuusi volyymien odotetaan helmikuussa 2019.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =