by

Mitä leikata pyöreät kasvot? Vinkit löytää täydellinen kampauksen pyöreät kasvot.

Haluat muuttaa pään ja etsivät täydellinen kampauksen teidän pyöreät kasvot? Ei välttämättä leikata mitään, tässä on meidän vinkkejä löytää täydellinen kampauksen pyöreät kasvot.

Kuinka tunnistaa pyöreät kasvot?

Pyöreä kasvot on suunnilleen yhtä leveä kuin pitkä, kasvoja ei jäsennelty kulmikas ja usein ominaisuudet ovat pyöristetty poskipäät. Yhdenmukaistaa, meidän täytyy pidentää lisättiin pitkän tai keskipitkän pituus leikata, edullisesti hajoaa, joka tuo jonkin verran pystyulottuvuutta.

Opetusohjelma: oikea kampauksen pyöreät kasvot

Äänenvoimakkuutta, pyöreät kasvot leikkauksen hyväksyä

Pyöreät kasvot tukee kaikkia leikkausvalikoima edellyttäen, että tilavuus. Sauva tasoitetaan lisääkin pyöreys kasvoihin. Jos haluaa olla lyhyet hiukset, voit valita epäselvä neliö. "Rakennus on leikkaus epäsiisti, villi rock'n'rollia ja volyymi auttaa vetää silmän hiukset mieluummin kuin pyöreä kasvonpiirteet", sanoo kampaaja Lucia Iraci. Niille, jotka haluavat leikata yläpuolella leukojen, on suositeltavaa pitää pitkät hiukset päälaen voitonjakoa epäsymmetrisen lukko laskussa otsassaan.

Kampaukset välttää kun on pyöreät kasvot?

Lyhyen tai keskipitkiä neliö, erittäin sileä. Selena Gomez, Emma Stone, Mila Kunis ja Léa Seydoux ymmärtänyt. Nämä kolme julkkikset pullea vastakkain ovat löytäneet tavan lievittää niiden pyöristetty ominaisuuksia. Emma Stone ja Léa Seydoux valinneet hämärtymistä neliö vaihtoehto, hiukset lyö trendi, kun Selena Gomez ja Mila Kunis ovat keskittyneet erittäin pitkät aaltoilevat hiukset.
Ja te, millä puolella aiot laittaa sinut?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =