by

10 vinkkiä korjaten kuivat hiukset

"Minulla on kuivat hiukset. "Se tosiasia, että usein tulee ennen peilin kylpyhuoneessa. Touching karkea, tylsä ​​väri ja split päättyy? Ei paniikkia! Jos sinulla on kauhea tunne, että se on väistämätöntä, ja meidän on leikata kaiken, olla varmoja. Tässä on sinulle muutamia vinkkejä kerätään asiantuntijoiden Phyto brändin *, joka auttaa parantaa teidän kuivat hiukset ja tehdä niistä onnistunut terveyttä hiukset.

Yksi alue shampoot

Hiusten pesu liian usein johtaa pitkäaikaiseen heikkeneminen päänahan ja laajuuden ja edistää kuivuuden yli kaikkialle hiuksiin. Ihannetapauksessa kampaajat suosittelen saada yksi (tai kaksi) shampoota joka kolmas päivä, jotta laadun säilyttämiseksi hiuksia ja estää sitä rikkomatta. Niille, jotka yhdistävät haittaa sekä rasvainen juuret (se tapahtuu), hieman kuivaa shampoo tai mukava pulla kolmantena päivänä ja voila!

Aggressiivinen väriaineita välttää

Tiedät jo varmasti, "kemiallinen" colorations toistoja voi vahingoittaa hauraampi tai päänahkaa herkin hiukset. Jos me kaikki tiedämme, että meidän hiukset vain sietää hyvin vähän toimintaa tiettyjen omaisuuserien mukana colorations, voi olla ajattelematta kauniita heijastuksia ne tuovat. Kyllä, mutta mihin hintaan? Itse asiassa, jos hiukset on jo kuivaa luonnon tosiasia väritys usein voimistavat tätä näkökohtaa. Joten yritämme mahdollisimman avaruuteen sovelluksiin. Ja jos sinulla on valkoiset hiukset piilottaa sen vuorottelee vähemmän aggressiivisia luonnon väriaineita koostumuksia.

Yhdistä hiusten naamio ja päivävoide

Kysymykseen "voimme soveltaa päivävoide hiusten joilla jo laittaa maski? "Vastaus on kyllä! Jos olet hiukset, tee kaikkensa hemmotella. Maski, joka tehdään kerran tai kahdesti viikossa, on vaikutus kosteuttamaan ja ravitsemaan hiuksia perusteellisesti taas päivävoide, päivisin, palvelee sublimoida, kosteuttaa pintaa ja kurinalaisuutta pituudet.

> Etsi 10 kohdistettuja hoitomuotoja kuiville hiuksille

Siinä öljy

Öljy hiukset, se toimii ja se ei ole legenda. Joten jos sinulla on kuivat hiukset, mennään, laitamme ja me edes tavannut. Uudet kaavat kehitetty, hiukset näyttää nopeasti pehmeämmän, vähemmän ankara, kauniimpi, mitä! Ja kaikki tämä ilman punnitus. Kuitenkin, jos meidän pituudet ovat ilo olla voitele öljyllä useita kertoja viikossa, päänahan voi olla tulenkestävä käsitettä ja riski päätyä juuret arvosta kolmen viikon "no-poo". Se ei ole tavoite, olette varmasti samaa mieltä. Kun sinulla on rasvainen päänahka on siis sisältöä rajoittaa soveltamista pituuksien vaatimalla vihjeitä.

> Etsi paras rehab hoitoa Salon korjata vioittuneita hiukset

Se maltilliset käyttö suoristus

Tiedot, joita ei ole kauha, mutta se on mainittava uudestaan ​​(hieman tehosterokotus ei koskaan satuttaa): kuiluun suoristusrautaa. Kyllä, tasoitus Jennifer Aniston hinnalla hiukset ja tietää liiankin hyvin. Jos hiuksesi ovat kuivat, käytä perän vaikeuttavat niiden tapauksessa kuumuudelle (>180) aiheuttaa heikkenemistä kuori. Sitten yritä tehdä päivän tauko, jonka aikana jätämme meidän kaapissa suoristusraudan hyväksi joustavamman tai kihara liikettä. Tarpeetonta sanoa, että se on ehdottomasti kielletty käyttää levyjä märällä tai kuiviin hiuksiin (ellei suoristusraudan suunniteltu). Lopuksi, älä epäröi harjata mane Thermo-akuuttihoidon, jonka mukaan lämmön vaikutuksesta, vapauttaa suojaava omaisuutta ja antaa kiiltämään hiukset.

ennalta shampoo on valmistettu

Mikä? Ennalta shampoo. Kuten nimestäkin voi päätellä, se on suoritettava ennen pesua. Ajatus: laittaa hoitoa koko hiukset lyhyemmäksi tai pidemmäksi ajaksi ennen suihkussa. Jos teet shampoo aamulla, niin suosittelemme kysyä huolta hiukset koko yön, jos sinulla ei ole iltana peität hoidosta paksun pyyhkeen kuumennettiin mikroaaltouunissa aaltoja. Lämpenevät avaa asteikot ja mahdollistaa tuotteen tunkeutua syvälle. Voit myös halutessasi jättää öljystä ennen sampoolla, miksi mieluummin dispergoituva öljyt, kuten Ales joka täydellisesti eliminoi kosketuksiin veden.

samoin yksi valitsee tuotteet

Tämä on osa ensimmäistä sääntöjä kunnioittaa. Tuotteita haluat hakea hiuksiin on ratkaiseva rooli niiden hyvinvointia. Voit seurata tarkasti ohjeita suositeltavaa hoitaa kuiviin hiuksiin, jos tuotteet eivät ole laadukkaita, hiukset pysyy vaurioitunut. Voit olla varma, ettei mennä pieleen, siirry automaattisesti hoidon kaava on suunnattu erityisesti kuiville ja ei sisällä silikoneja ja / tai sulfaatteja (ensimmäisessä ainesosien luettelossa ainakin). Silikonit antaa illuusion, että hiukset on pehmeämpi ja kiiltoa mutta lopulta tukehtua hiukset. Toinen hyvin tärkeä seikka: valita hänen harjalla. Kyllä, me liian usein laiminlyödä tässä vaiheessa yksinkertaisesti siirrytään käytettyjä auttavan neuvoteltu harjalla kolme euroa markkinoilla loma. Huono idea. Harja on todellinen liittolainen hiukset ja se on valittava huolellisesti.

> Katso valikoima parhaita hiusharjat

Me leikata piikit

Monista syistä on tärkeää, noin kerran kolmessa kuukaudessa, tehdä vähän virvokkeita ja siihen liittyy leikkaamalla kärjet (tai haarukat luonteesta riippuen hiukset ja haluttomuus mennä kampaajalle) . Tämä kauneus refleksi auttaa hiukset näyttävät vähemmän vahingoittunut, mutta myös mahdollistaa niiden kasvua. Joten vaikka olet yksi niistä kerran elämänsä kohtasi kanssa hullu kampaaja (yksi joka vastaa 1cm 10cm), vahva ja kokeilla kokemus. Hiukset tekee sinulle.

Se suojaa itseään loma

Merisuola, klooria, aurinko, sanasto, joka tuntuu hyvältä loma ... ja kuivat hiukset. Jos bikinit, makaa kuumalla hiekalla tai deckchair auringossa rakastamme aaltoileva tyyli kuvioitu ja valkaistut hiukset kesällä, syksyllä löysi heti vähiten upean tuloksen. Hiukset on karkea, väri muuttui, pituudet ovat kuivattu ja taika kesä on takana. Välttää päätyvät tässä epämiellyttävä tilanne, suojelemme hiuksia aikana kaikki lomat kohdistetuilla huolellisesti ja älä unohda pestä ne huolellisesti kylvyn suolaa tai kloorattu vesi.

jäähyväiset hiustenkuivaaja

Tämä on kätevä hiustenkuivaaja, olemme samaa mieltä, mutta meidän on tunnustettava, että tämä ei ole ihanteellinen kuiville hiuksille. Lämpö avaa asteikot, heikentää hiukset ja antaa yleensä (jos ei ole föönaus) helmiäisvaikutelma vieläkin selvemmin kuiviin hiuksiin. Tehdä hyvin, pestä hiukset yöllä ja anna niiden kuivua ulkoilmassa saatuaan kehrätty isossa pyyhe (varoitus: älä hiero hiuksia convulsively uhalla heikkeneminen). Jos sinulla on pitkä harja ja tuntumaa kosteisiin hiuksiin selässä teitä on sietämätön, voit punos heille: aaltoilevan varmistettu. Jos se on käsittämätöntä teille luopua rutiini hiustenkuivaaja, tavaksi hakemassa koko hiukset thermoprotective hoito, joka kilpi toimisto.

Talon reseptejä: kyllä ​​vai ei?

Kyllä ja ei. Todellisuudessa kotitekoinen reseptit ovat hyvä vaihtoehto budjetin. Mutta mukaan hiuskosmetiikkamerkki, jotkut ovat alourdissantes hiukset eivätkä tehokkaampia kuin tuotteet, jotka löytyvät kaupan. Toisin sanoen, jos sinulla on halu harjata pään seoksella munat ja oliiviöljy, mikään ei estä sinua. Muistathan antaa tunneittain siten kapealla ja pari pulloa shampoo poistaa jälkiä kotitekoista maski.

* Kiitos Cinnamon Gruette David, kansainvälinen markkinointijohtaja Phyto hius- ja Diane Madre asiantuntija kuiville hiuksille Phyto kaavat heidän arvokasta tietoa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + = 18