by

Miten poistaa nappia: meidän vinkkejä ja niksejä poistaa painike nopeasti

Kun olet tyytyväinen, koska iho koskettaa läheisesti täydellisyyttä, ja seuraavana päivänä, painikkeen ilmestyi siellä, keskellä otsaa. Ironisesti? Conspiracy? Mitä tehdä? Pora? Anna hänen elää elämänsä? Naamiointi? Liian monet kysymykset läpi pään ja jäävät ilman vastausta. Kerroimme teille!

Miten poistaa valkoista nappia?

Sinulla on erittäin merkittävä ja voi mennä näyttämään tätä ruma nappia? Ymmärrämme teitä, mutta älä periksi kiusaukselle rikkoa sitä, silläkin uhalla, että bakteerien lisääntymistä. Varmista ensin, että kasvosi on puhdas. Puhdista se puuvilla kasteltu misellaarisessa lotion rikastettu sinkkiä ja kuparia. Käytä sitten pakata lämmintä vettä, ja aseta se iholle. Se avaa ihohuokosia. Levitä vanupuikolla, hieman eteerinen öljy tea tree (tea tree) on käsiteltävä alue, se puhdistaa ja kuivaa painiketta. Toistamalla tämä ele kahdesti päivässä, valkoinen kärki vetäytyy vähitellen. 1 sinulle, 0 näppylä.

Neuvomme: joskus liiallinen hygienia voi aiheuttaa ihon kuivumista, joka päättyy ylimäärä tali tuottaman ihoa. Puhdistaa, mieluummin makea voiteet ja ne eivät koske liian aggressiivinen tuotteita. Lopeta rutiini suihkuttamalla terminen vesisuihkulla ja pyyhin olet kertakäyttöinen nenäliina.

Miten poistaa punaista nappia?

Näemme, että se tapahtuu asteittain, ja se alkaa olla iso. Punainen painike on ongelmallinen. Ensinnäkin siksi se on nähty, toiseksi, koska se on kivulias ja mikä parasta, se on vahvuutemme. Ratkaisu päästä eroon kaikista piilee hyvä puhdistus, mutta varokaa, puhdas ei tarkoita ryöstettiin. Käytä misellisen veden poistamiseksi meikkiä kunnolla. Sitten kosketa naamasi, jää aiemmin kääritty puuvillakangasta, rauhoittaa tulehdusta. Jos painike on todella punainen, valita antibiootti kerman määräämän ihotautilääkäri. Se häviää nopeasti, kun parantavaa oman rakkulan alueella. Seuraavana päivänä, käytä kosteusvoidetta, se rauhoittaa ihoa ja ravitsee. Ja muistakaa, avain ongelma lähinnä tasapainoista ruokavaliota, mutta myös sopiva kauneuden rutiinia.

Alue EMV F16 007

Miten poistaa kapseloituneet nappia?

Se muistuttaa kärki hänen nenänsä vaan jää ihon alle sattuu ja luo syyt epäsäännöllisiä ... Kyllä, se on todellakin microkyste. Tämä ilmeinen suljettu comedones että pilaa elämämme. Tehdä siitä katoavat nopeasti, aloittaa kuorinta naamasi miedolla ihon tuotteita. Yöllä ennen nukkumaanmenoa, soveltaa kerma, joka sisältää AHA (glykolihappo, maitohappo, sitruunahappo ...). Osineen kypsyvät kysta ja (älä hermostu), osoittavat samanaikaisesti. Jälleen, älä Hälytinpainike! Aamulla, huuhtele kasvosi misellisen vettä (aina), ja muistaa pysyä sammutettua voiteet omistettu ihotyyppisi.

Jos kaikki menee hyvin, näet tuloksia yhden kuukauden kuluttua hoidon aloittamisesta. Jos näin ei ole, pitää konsultointi ihotautilääkäri, että hän voi määrätä enemmän keskittynyt rutiinia. Rohkeus, asiat tulevat niille, jotka odottavat.

isoäiti Vihje: voi poistaa nappia hammastahnalla?

Bloggaajat ja YouTuben kauneutta kyllä ​​ihotautilääkärit sanoa ei. Todellisuudessa se riippuu ihotyyppi. On totta, että hammastahna kuivuu näppylöitä, mutta ei ilman riskejä. Koska fluorin ja kemikaaleja siinä on ärsyttäviä ominaisuuksia ja voi jopa värjätä ihoa herkempi. Jos todella haluat kokeilla tätä tekniikkaa, mieluummin orgaaninen hammastahnaa, valkoinen ja ilman fluorin, joka toimii tasaisemmin.

Miten poistaa nappia ja piilottaa sen meikkiä?

Olet kokeillut kaikkea mutta painike on vastustaa? Auttaa sinua selviytymään tästä epäonnea, meikkitaiteilija Suzana Nguyen antaa muutamia vinkkejä meikkiä sovellettava (kuluttua pyydettyään pohja tai säätiö öljy): "peitellä painikkeen, käytä ensin aseta vihreä peitevoide jos se on punainen, oranssi tai jos se alkaa parantua, kosketa eivätkä levitä erityisesti vaarassa menettää kattavuus. Blend kevyesti painiketta niin, että materiaali pohjautuu sinun hipiä. Sitten soveltaa korjaus ihonväri, sekoita jälleen käyttäen kauneutta tehosekoitin. Viimeistele Loose Powder verhon korjata korjauksen. "Jos haluat tehdä joitakin pieniä muutoksia, jotta toista useita kertoja päivässä, koska mitä enemmän ansaitset kerroksia, sitä enemmän iho on tukehdutetaan.

Neuvomme: mieluummin ei comedogenic tuotteita, muotoiltu tuki ihohuokosia.

Lopuksi poistaa näppylöitä, se on myös ja ennen kaikkea hoitaa ongelman.

Miten poistaa huuliherpes

Huuliherpeksen tyyppi 1 on viehättävä ominaisuus näkyvät ilman varoitusta. Voittaa ensimmäisestä pistely, sovelletaan jääpala (ja yrittää lähteä paikkaan mahdollisimman pitkään). Sitten kiinnitä, pumpulipuikolla, eteerinen öljy Melaleuca bio, juuri kuivua huuliherpeksen ja lisätä kehon luonnollista puolustuskykyä. Jos olet raskaana, tai jos et kestä eteeriset öljyt, taittaa noin hunaja, voimakas antiseptinen että voit harjata huulet useita kertoja päivässä.

Jos haluat Lääkehoidon, mennä tehokkaita patch 12 tuntia. Niiden avulla voit hoitaa aluetta samalla antaa sinulle mahdollisuuden muodostavat huulet. Kumpikaan nähnyt myöskään Tunnustettu!

Carven kinkkua S16 001


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 22 = 27