by

ahtautunut kynnet: kynsihoitoja poikkijuovaisia ​​pysty- tai pitkä.

Ei ole harvinaista, että raitoja kynnet. Mutta onko iän tai huonosti toteutettu manikyyri, se on aina hyvä tietää, mistä löytää oikeat ratkaisut.

Kynsien poikkijuovaisten pystysuoraan: poikittaisurat

Jos pinta kynnet on yhä epäsäännöllinen vuosien varrella, se on normaalia. Puhumme usein "ryppyjä naula" kuvaamaan näitä rivejä, jotka tulevat iän myötä. Mutta ne voivat myös osoittaa huonon terveyden tai hormonaalinen epätasapaino.

Naulata striated pituus: pitkittäisuriin

Vaakasuuntaiset juovat ovat usein painottaa symbolit, emotionaalinen shokki tai trauma kynsien matriisin.

poikkijuovaisten ja hauraat kynnet: mitä tehdä?

Meidän on lopetettava väärin kynsien hartsi, puolittain pysyvän puola tai huonompi, tekokynnet. Vältä myös liian paljon hiekkaa ja tiedoston kynnet. Lisäksi koskien arkistointi, on suositeltavaa tehdä niin aina samaan suuntaan, jotta vältetään halkaisu naula. Kannattama ammattitaitoinen manikyyri Mataja Virginia, valitse hienorakeinen tiedosto välttää erottamalla kerrokset kynsilevystä.

poikkijuovaisten ja tarjonta kynnet: että syöminen?

Virtalähde on suora vaikutus tilan kynnet. Todistetta, striated kynnet voivat merkitä sitä, että sinulla puute vitamiini B (vasikanmaksassa, täysjyvätuotteita, vihreät lehtivihannekset, kuten pinaatti ja parsakaali) tai sinkin puute (äyriäiset, naudanliha, linssit ).

Hoidot: us uurteinen kynnet

Jos sinulla ei ole liian ohut kynnet, käytä buffing blokki kevyesti tasoittaa kynnen pintaa. Vihje: Kosteuttaa kynnet ja kynsinauhat kynsinauhojen öljyä tai kosteusvoidetta kädet. Älä unohda hieronta se ihoon.

Voimmeko laittaa lakka kun harjanne kynnet?

Yleensä vältetään kemikaaleja kynnet jos ne ovat vahingoittuneet. Antaa niiden hengittää viikkoa. Kuitenkin, jos sinulla on ahtautunut kynnet, tietää, että voit käyttää erityistä emästä lakka kovetetta vahvistaa kynsien. Virginia Mataja neuvoo emäkset koostua piistä joka tasoittaa kynnen pintaa ja suojella sitä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 3 = 5