by

Vihreä savi naamio hyödyt ja kuitit naamio vihreä savi

Maskia vihreä savi on olennainen kauneudenhoito. Ja koska se on monia etuja, sekä ihon hiukset. Mitä ne ovat? Miten tehdä oman maskin kotona? ... Vastaukset Emilie Jolibois, asiantuntijahaun kosmeettisten ainesosien Aroma Zone.

Vihreä savi on mitä?

Vihreä savi on vulkaanista kiveä, luonnostaan ​​runsaasti mineraaleja ja hivenaineita, joten se liittolainen kauneuden valinta. On olemassa erilaisia, kuten vihreä savi illiittipitoista tai vihreä savea montmorilloniittia, jotka ovat eniten käytetään kosmetiikassa.

Mitä eroja valkoiset savea?
Vihreä savi sisältää enemmän mineraaleja kuin valkoinen savi, mikä tekee siitä enemmän imukykyinen ja adsorbentti, toisin sanoen kyettävä säilyttämään toksiinien ja epäpuhtauksia. Koska se on vähemmän aggressiivisia, valkoinen savi on pikemminkin suositellaan herkälle iholle.

Maski vihreä savi, pelastamaan öljyinen

Puhdistava, remineralizing, virkistävä, myrkkyjä ... Lukemattomat ominaisuudet naamio vihreä savea. Se puhdistaa ja rids ihon epäpuhtauksia luonnollisesti tekee siitä poikkeuksellisen hoito sekaiholle, rasvaiselle ja akne altis.

Edut kasvonaamio vihreillä savesta, lyhyesti:
> Säätelee talineritystä
> Torjua akne
> poistaa mustapäitä
> Matifies iho
> kiristää huokoset
> Dries painikkeet
> auttaa parantamaan

Hakumenettely "Toisin kuin voisi luulla, joten älä jätä hänen maski liian kauan on riski ärsyttää ihoa. Älä anna kuivua. Ihanteellinen on sovellettava paksuina kerroksina, niin että taikina pysyy kosteana. Ja heti kun se alkaa kovettua, huuhdellaan. Hyvä idea on lisätä hunajaa, tämä mahdollistaa maskin pysymään kosteina pidempään "ilmoittaisi asiantuntija. Lisäksi se takaa aina soveltaa kosteusvoidetta heti uudistaa rasvan iholta.

Maskia vihreä savi, mitä hyötyä hiukset?

Samoista syistä se puhdistaa naamariin vihreitä savi puhdistaa ja tasapainottaa päänahan. Täydellinen hiukset nopeasti regraissent niin.

Edut hiukset peittävät vihreillä savesta, lyhyesti:
> Taistella hilse
> Puhdistaa päänahan
> Säätelee talineritystä

Hakumenettely Sitä sovelletaan sekä kuiviin hiuksiin märällä hiukset. Ennen puuttumalla pituudet, vaadimme päänahan ja kehon täysin hyödyntämään tali ja säädellä tuotantoaan syvyyttä. Maski vihreä savi shampoo toimistotilojen, voimme täydentää rituaali hoitoainetta ja / tai maskin.

Kuinka tehdä maskia vihreä savi talo?

Mikään ei ole helpompaa! Yksinkertaisesti sekoita jauhettua vihreää savea (täältä) lämpimällä vedellä ja sekoita, kunnes taikina hyvä elastinen rakenne. "Kerrotaan vaikutuksen maskin voi lisätä kasveja. Jauhe Amla, esimerkiksi, on voimakas elvyttäminen, tunnettu kirkastaa ihon sävyä ja puhdistaa ihoa. Nokkonen jauhe puolestaan ​​sopii linnoittaa hiukset. Huomautus: parempi välttää eteeriset öljyt naamio vihreä savi kasvoille. Ne voivat aiheuttaa ärsytystä, "lisäsi Emilie Jolibois.

Kuinka usein haetaan? Kerran viikossa, joko kasvot tai hiuksiin.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3