by

Nolwenn Leroy pari Arnaud Clément: “Olen onnekas se on hyvin läsnä”

Nolwenn Leroy takaisin pääosaan, kun julkaistiin hänen uusi albumi "Gem". Kun sarakkeet "pariisilainen" tällä viikolla, laulaja tulee hänen uudessa tehtävässään nuori äiti. Todellakin, Nolwenn Leroy ja hänen kumppaninsa Arnaud Clément tyytyväinen heidän ensimmäinen lapsensa, Sailor, viime heinäkuussa. Nyt tähti on varmistaa edistämiseen hänen kuudes albumi samalla läsnä hänen poikansa. "Ei ole helppoa yhdistää edistämiseen päivää ja vauva, varsinkin kun minä imettää", sanoo Nolwenn Leroy, ennen kuin jatkat: "Kuten kaikki muutkin työskentelevät äidit minun päiväni ovat täynnä. Minulla ei ole Areopagus lastenhoitajat minua, olen ympäröimänä lähisukulaisia ​​ja ilmeisesti isä. "

Nuori äiti voi luottaa varaukseton tuki rakastettunsa, Arnaud Clément. Hiljattain eläkkeelle tenniskenttiä on hyvin läsnä elämässä pojalleen: "Olen onnekas se äskettäin eläkkeelle ja niin kovin pitkälle. Joten kaikki on hyvin ", sanoi Nolwenn Leroy hyvin rauhallinen.

En koskaan pactiserai paholaisen

Hyvin huomaamaton hänen yksityiselämäänsä, Nolwenn Leroy on päättänyt suojella poikaansa uteliailta katseilta ja hänen toverinsa lähes kymmenen vuotta täysin samaa hänen toiveensa. "En koskaan pactiserai paholaisen kanssa. Arnaud on samalla linjalla, se ei ole Breton, mutta se on vähäpuheinen ja huomaamaton kuten minä, "ilmoittaa tiukasti tähti.

Muutamaa kuukautta ennen poikansa syntymää, Nolwenn Leroy oli jo paljasti "pariisilainen" jos hän ilahtui äidiksi hän oli tähän mennessä asettanut uransa pitoon. "Varmaa on, että haluan lähteä aikaisin kiertueen 2018. Haluan kiittää Beyoncé, Marion Cotillard ja Léa Salamé todistaa kaikille, että voimme olla äiti pysähtymättä töihin . Olen taiteilija ja kokopäiväinen äiti "oli sanonut tähti.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − = 73