by

Stéphane Plaza “pari”, “homo tai homo”: “Minulla ei kieltää eikä vahvista”

Yhdentoista vuoden jälkeen televisio uran, Stéphane Plaza asennetaan levyt, vahva alati kasvava suosio. Yksityiselämässään, jos mahdollistaja on hyvin huomaamaton (tai joskus päinvastoin, erittäin raaka), monet ovat yrittäneet selvittää enemmän.

Yksitoista vuotta, Stéphane Plaza etsivät asuntoa Ranskan epätoivoisesti löytää unelmiensa pesä, auttaa muita lopulta myydä kotiin, jossa on paljon kotona pysähdyspaikan, integroi muita viihdeohjelmia hänen rikoskumppani ja Karine Lemarchand viime aikoina myös yrittää Komediateatteri. Tänä iltana, M6 lähetykset "sulake", näytelmä Stéphane Plaza ja Arnaud GIDOIN, toinen entinen pieni näyttö. sitten seuraa "7 elämää Stéphane Plaza", joka palaa tämän kuluessa jack-of-all tuli tunnetuksi myöhemmin. "

"Jotkut haluavat tietää, jos olen rakastunut elämässä, ei elämää. "

Jos nyt näyttelijä ei epäröi uskoutua hänen ystävyyssuhteita, hänen perheensä tai vapauttamaan monia huvittavia tarinoita elämäänsä, se on kuitenkin paljon salaisuuden koskevat hänen yksityiselämäänsä. Äskettäin lehden Télé 7 jours on siis asiaa kysyttiin, jossa kysytään, hän melko "homo tai homo." Mitä Stéphane Plaza vastasi: "Olen onnellinen, mutta ei pacsé! Kuva se haluaa. Ne, jotka eivät ymmärrä, voivat jatkaa sanoa, että olen homo tai homo, mutta se ei haittaa minua. Minulla ei kieltää eikä vahvista. Tämä on verkkotunnuksen yksityisyyttä. Lisäämällä sitten: jotkut haluaisivat tietää, jos olen rakastunut elämässä, ei elämää, mutta päätin olla vastaamatta. Kun puhutaan hänen yksityiselämänsä, se kaikki listattu, kaiverrettu marmoria tai vääristynyt ... Mieluummin huomiotta. "

Herkkä ja ilman meikkiä, Stéphane Plaza on kuitenkin helpompi saada koskien hänen perheensä. Todellakin, mahdollistaja oli todellakin epäröi uskoutua äidin sairaudesta, hän oli hyvin lähellä, kuoli syöpään vuosi sitten päivä. Kysyi tänä aamuna Suora Grand Media, Hän sanoi siitä: "On hyvä, että en pysy surullinen tänään ja naurua ja lämpö julkisen lämmittää hänen sydämensä on siellä, koska yhteys ei leikata. "Todellakin, huone yleensä tiistaina julkaistu. "Sanomme, että se oli kohtalo. Se on tapa kunnioittaa häntä ", hän lisäsi. Toivotamme hänelle paljon naurua huoneeseen ja television ääressä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 1