by

Kuka on Ronan Farrow, poika Woody Allen ja Mia Farrow, joka rikkoi skandaali Harvey Weinstein?

Hänen nimensä on nyt liitetty Harvey Weinstein. Ronan Farrow, 29, on mies, jonka kautta viettelys tuli. Reportteri suoritti pitkän tutkinnan ja saanut todistuksen useista näyttelijöistä raiskatut tai seksuaalisesti ahdistellut kuuluisan Hollywood-tuottaja. Sen jälkeen, kun kyseessä on laajentunut uusia todistukset, mukaan lukien Léa Seydoux tai Angelina Jolie. Kuka on tämän takana reportteri, joka teki hänen taistella seksuaalista häirintää?

Monimutkainen suvussa

Vuonna 1987 syntynyt, Ronan on poika Mia Farrow ja Woody Allen. Mutta hän nopeasti leikata siteet kuuluisan isänsä, kun hän lähtee äitinsä naimisiin adoptiotyttäreni, Soon-Yi, sitten 22 vuotias. Sitten Woody Allen syytetään hänen tyttärensä Dylan Farrow, seksuaalisesti lapsena. Viaton kokeilu New Yorkin johtaja, mutta Ronan Farrow not'll puhua isänsä. Vuonna 2016 julkaistussa artikkelissa, jonka "Hollywood Reporter", se vahvistaa tukensa sisarensa. "Muistan ei häiriintyisi käyttäytyminen isäni, kun olin 5 vuotta: hän kiipesi sänkyyn siskoni yöllä ja pakotti hänet imeä hänen peukalon. "Hän ei myöskään epäröi tuomita ylivuodon ystävällisyydestä Woody Allen, koska aikana Golden Globe vuonna 2014, kun ohjaaja palkittiin koko uransa, ja hänen poikansa tweeted: "kaipasin kunnianosoitus Woody Allen. Ovatko he puhuivat päivä, kun nainen vahvisti julkisesti hänet seksuaalisesti iässä 7 vuotta ennen tai jälkeen puhuu Annie Hall? "

 

Jäi Woody Allen tribute - he voisivat jakaa jossa nainen vahvisti julkisesti hän ahdisteli häntä vuotiaana 7 ennen tai jälkeen-Annie Hall?

- Ronan Farrow (@RonanFarrow) 13 tammikuu 2014

Jo pitkään, Ronan Farrow on ytimessä huhuja sen alkuperää. Todellakin, sanotaan on oikeastaan ​​poika Frank Sinatra, joka oli naimisissa Mia Farrow. Loppuun juoru huumoria, hän tweeted vuonna 2013: "Kuule, olemme kaikki * mahdollisesti * poika Frank Sinatra. "

CV edellyttäen

Klo 29, Ronan Farrow on hyvin varustettu CV. Todiste. Hän on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti, oli tiedottaja Unescon, neuvoi Hillary Clinton Yhdysvaltain ulkoministeriö, kannattaa ihmisoikeuksien ja ennen kaikkea käyttää toimittaja. Hän käytti hänen sarakkeita, ja sosiaaliset verkostot tuomita, kun hän voi toimia isänsä. Toimittaja plies MSNBC ja NBC, ja toimii Yhdysvaltain suurimpien sanomalehtien. Hänen tutkimuksessa oli tarkoitus tuulettaa NBC, mutta hän myöntää, että ketju kieltäytyi. Viime kädessä on "New Yorker", joka suostuu paljastaa Weinstein tapaus. Sittemmin maailman lehdistön otti skandaali ja monia ääniä vastaan ​​näitä käytäntöjä Hollywoodissa vaan kaikilla toimialoilla. Neljäs nainen ilmoitti hänet raiskattiin, Britanniassa, kun jokin tutkimus on aloitettu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 + = 85