by

Penelope Fillon kertoi kirjaan: ‘Hän ei pidä nähdä Ferrari pois koulusta’

Miten huomaamaton kuin nainen, joka vain tuntui kiinnostuneita lapsensa hänen hevoset ja hänen kartano, oli hän löysi vuonna myrskyn silmässä? Vastaus Sylvie Bommel laatija viimeaikainen "Penelope".

Jos "Penelopegate" järkyttynyt Ranskan politiikassa, entä sen vaikutus elämän nainen, jonka unelma oli elää piilossa hänen puutarha Sarthe välillä pionit ja hevosia? Vaimo François Fillon, kaikki ovat samaa mieltä tavattoman huomaamaton, on antanut nimensä yksi suurimmista tsunamien viidennen tasavallan. Ristiriitaista, että kiehtoi toimittaja Sylvie Bommel, kirjoittaja "Penelope" juuri julkaissut JC Lattes.

SHE. Kun luet, huomaat, että Penelope Fillon on erittäin romanttisen sävyn.

SYLVIE BOMMEL. Rakastan että kiven elämää. Tämä nainen, joka haluaisi elää piilossa, ja löytää itsensä heijastettiin lavan edessä, skandaalista, joka muutti maamme historiassa! Penelope Fillon lupauksen yksinkertaisuus - kaikki tilit ovat yhtä mieltä, että hän ei koskaan kysy mitään etuoikeutta, toisin kuin monet muut - ja kuitenkin hän jätti miehensä maksaa kalliisti työtä, että tällä parempi, ei riippuvuutta. Hän sanoo aina "perässä." Tämä on tarina naisesta, joka putoaa, koska hän ei koskaan ottanut hänen elämänsä. Koska hän meni kieltämisen kieltämisen, kuten Henry James.

SHE. Mukaan teille, hän ei myöskään asianajajan tutkinnon herättämän François Fillon?

S. B. Tämä on hänen ensimmäinen luopuminen, ensimmäisen maata. Hän opiskeli lakia, mutta olen löytänyt mitään mainintaa valmistumisen. Kun hän raportoi, se ei kiellä, hän sulkee silmänsä. Kuten myöhemmin se läpi sormien kulkiessaan palkkalaskelmat kiintynyt parlamentin työskentelyä, sillä se kertoo hänelle, että jokainen tekee sen.

"Tiedäthän, että nainen, joka epäilee itseään, se on imartelevaa valittava yksi, joka onnistuu kaiken."

SHE. Ja koska hän ihailee?

SB Tiedäthän, että nainen, joka epäilee itseään, se on imartelevaa valittava yksi, joka onnistuu kaiken, että me kuuntelemme, kun hän puhuu, kun eivät uskalla sana, joka johtaa nopeasti on johtava kiipeilijä ... varsinkin, kun François Fillon on alhaalla, se on yhtäkkiä paljon hänelle. Juuri hän halusi keksiä Trocaderoa.

SHE. Toisin kuin sanot miehelleen, Penelope Fillon ei rakasta rahaa.

S. B. Hänen saavuttuaan 7. arrondissementti, vuonna 2007, oli kohtalokas. Aluksi hän ei halua nähdä Ferrarin ulostulossa koulun, jossa hän oli rekisteröinyt nuorin. Mutta hän teki ystäviä, todellinen fan club. Naisena pääministerinä, hän nautti myös etuja aikana kulttuuritapahtumia esimerkiksi, mikä on maistuu meille kaikille olisi. Siihen asti se oli François Fillon joka rakasti ylellisyyttä, joka allekirjoitti viestit "fdebeaucé" ... Hänen talo on arvoltaan pienempi kuin kartanossa, jossa asuu nykyään Nicolas Sarkozy, mutta täytyy Squire on kostaa isänsä - torjua psykologia - joka oli vähemmän rahaa, että vanhemmat hänen luokkatoverinsa, on nyt kotona. Ei kotona. Mutta pikkuhiljaa se on muuttunut. Ihmisille, joita hän hieroi hartioita tässä hyväpalkkainen ghetossa pääkaupungissa ovat kääntyneet. Hän ei ymmärtänyt, että se oli tavallista, että hänen poikansa, tyttärensä ja hänen voitto kerrallaan 15000 euroa brutto kuukaudessa kolme niistä työpaikkoja, jotka todennäköisesti eivät ansaitse tällaista palkkoja.

Lue koko haastattelu Sylvie Bommel Elle nro 3731 annetun kioskeissa 23 kesäkuu 2017.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =