by

Audrey Fleurot: Äiti täynnä hänen kumppaninsa Djibril Glissant

Tänä iltana TF1, Audrey Fleurot näytteli José Garcia komedia "Fonzie".

Elämä hymyilee Audrey Fleurot. Äiti pieni poika nimeltä Lou, vuonna 2015 hänen kumppaninsa, näyttelijä ja ohjaaja Djibril Glissant, Audrey Fleurot yhdistää lastuja. Tänä iltana TF1 esillä komedia "Fonzy" näyttelijä säteilee niin paljon pieni näyttö elokuvateattereissa. Äskettäin hittisarjasta France 2 "Kymmenen prosenttia", Audrey Fleurot on juuri päättynyt seitsemäs ja viimeinen kausi "ranskalainen kylä" lähetetään France 3.

Star ja äiti

Mutta jos se ei ole aina helppo sovittaa yhteen äiti ja työelämänsä Audrey Fleurot yhdistyvät sekä loistavasti. "Työskentelen paljon. Minun pieni kasvaa hyvin. Hän tuli lastentarha, räkä minuun, tuo minulle kaikki mikrobit Haluaisin välttää, mutta muuten kaikki on hyvin! "Paljasti tähti" TV mag, "on olemassa muutama kuukausi.

Haastattelussa "TV Star" viime vuonna, Audrey Fleurot oli myös sanoi, että hän avustaa päivittäin perheensä. "Se on vaikeaa, koska en (pojalleen, Lou, Toimittajan huomautus.) Katso paljon. Enkä kuvittele ottaa sen minulle asetettu, koska hän alkaa itkeä ja se emmerderait kaikille. Mutta olen perustanut rele isoäiti todella suuri. Nyt haluaisin poikani kertoa äidille päivä olen siellä. " Syksyllä Audrey Fleurot palaa teattereihin uudessa TV-elokuva, "Peril pohjainen", jossa näyttelijä näyttelee Chief vääpeli n rannikkovartioston.

"Fonzy" löytää 21 tunnissa TF1 sunnuntai 30 heinäkuu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 + = 73