by

Johnny Depp tunnistamattomaksi ja pelottavaa uusi video

Marylin Manson on todellakin palannut uudessa video "Say10" (lausutaan "Saatana"), kappaleen 10. albumi "Heaven Upside Down", ja ne, jotka uskoivat pehmenneet riskiä erittäin yllättynyt ... Video jossa laulaja kohtasi hänen ystävänsä, näyttelijä Johnny Depp, joka ilmeisesti oli kyllästynyt kääntää allekirjoitettu Disneyn tuotantoja.

Lyhytelokuva oli hyvin hapan ohjannut Bill Yukich, joka tunnetaan työstään Beyonce, Wiz Khalifa, Calvin Harris tai Maroon 5, ja näyttää kaksi miestä kasvoihin verinen ympäröimänä lukemattomat nuoret alastomia tyttöjä. Marylin Manson näyttää siellä pukeutunut mustiin, kun Johnny Depp on tunnistamaton alla paksu valkoinen meikkiä, savuke kädessä. Vaikka monet pitävät sitä allegoria uudelleen tavalla Manson, raamatullinen myytti murhan Abel hänen veljensä Kain, laulaja (joka palvoo paholainen) ei vahvistanut tätä teoriaa jättäen fanit mielikuvitustaan.

Taiteilijoita, jotka ovat ystäviä vuodesta 1984 kokoontui joukko elokuvan "Night Claws" Wes Craven, ensimmäinen johtava rooli Johnny Depp. Marylin Manson jälkeen luetellaan. Koska se ei ole harvinaista, että näyttelijä liittyä hänen ystävänsä lavalla hänen konsertteja, kitara kädessä. Nämä kaksi ovat niin lähellä, että laulaja on oikeastaan ​​kummisetä Lily-Rose Depp, vanhin tytär näyttelijä, hedelmä hänen liitossa Ranskan Vanessa Paradis.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

35 − = 34