by

Karine Ferri pariskunta Yoann Gourcuff: ‘Kun me rakastua, yhteydessä ei ole merkitystä’

Herkkää, Karine Ferri luottaa miehet elämässään.

Karine Ferri, suojaava äiti. Lähestymistavan kanssa syksyllä, kuuluisa ohjelma "The Voice Kids" on palannut, esittämä duo Karine Ferri ja Nikos Aliagas. Tuoreessa haastattelussa lehden "Gala", isäntä 35 vuoden on paljastanut hänen kumppaninsa ja heidän poikansa, Mael. Parisuhteessa jalkapalloilija Yoann Gourcuff vuodesta 2011, nuoret vanhemmat ovat rekisteröidyt parisuhteet on vain vähän. Tärkeä askel rakastavaiset.

Sarakkeissa lehden, Karine Ferri palasi se, joka jakaa elämänsä hyvin koskettavaa sanoilla: "Kun tapaat jonkun, kun me rakastua, yhteydessä ei ole väliä. Nämä ovat vain kaksi sielua, jotka löytävät itsensä, löytää ja tunnistaa. " Jos isäntä on yleensä hyvin hillitty hänen perheensä, se on ensisijaisesti koska se haluaa säilyttää sen läheisyyttä, vaikka uran valokeilassa: "Mitä koskettaa perheeni on yksityinen, olen Haluan pitää sen minulle on arvokasta. "

Mael minä pidä rakkain maailmassa

Äiti pikkupoika 1 vuosi, Karine Ferri kirjan pojastaan. "Kuten kuka tahansa äiti Uskon hedelmällisessä olen tullut herkemmin", kertoo isäntä koskettava aitous: "En voi nukkua kuin ennen, emme voi auttaa, mutta pelkää, että jotain pass. Mael minä pidä rakkain koko maailmassa, on silmäteräni. " Ylpeä äiti, Karine Ferri lisäsi: "Mael keinoin " pikku prinssi " Breton, se on meille. "


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 − 29 =