by

Tapaus Weinstein: Isabelle Adjani tuomitsee ylilyöntien ranskalaisen elokuvan

Näyttelijä käytti puheenvuoron tuomita käyttäytyminen joidenkin tuottajien ...

Isabelle Adjani syytti. Jopa Hollywood on ajautunut sekasorron jälkeen skandaali Harvey Weinstein tuli ilmi, näyttelijä Isabelle Adjani käytti puheenvuoron sarakkeet "Journal du Dimanche" irtisanomalla levinnyt seksuaalinen häirintä elokuva ranskalainen. Kuten tavallista, tähti ei säästele moni ja selvät, että seksuaalinen häirintä on vitsaus niin pitkälle kuin Ranskassa ja Yhdysvalloissa.

Kaikki nämä huorat näyttelijöiden

"Ranskassa se on muuten ovela. Ranskassa on kolme G: urheus, ruokottomuus, boorishness. Dia yhdestä toiseen kunnes väkivaltaisuudet väittämällä dating peli on yksi aseista arsenaali puolustus saalistajia ja stalkers "sanoo Isabelle Adjani ennen jatkamista" Kun tuotanto talot tai joukossa päättäjät, olen usein kuullut: " Kaikki huoria, kaikki huorat muutenkin, nämä näyttelijöiden! " Mutta tämä ei ole peli, ja se on aika muistaa, että libertinism on vapaus ja että kun nainen sanoo ei, hän sanoi ei, että hänen ruumiinsa kuuluu se ja ainoastaan ​​se on vapaasti päättää . Kun näyttelijä on houkutteleva saada rooli, se ei saa raiskattu! "Lopulta tähti sanoo, että vielä nykyäänkin" Useimmille jos näyttelijä ei tarvitse nukkua sinne, se on silti luonnollista, tai normaali, mukaan ajatus siitä, että hänen on annettava itseään hieman, kun haluamme saada paljon. " Jäähdytys huomioita, jotka osoittavat vakavuutta nykytilanteen.

On vähän yli viikon, kaksi toimittajaa "New York Times" paljasti ilmi, että yksi suurimmista tuottajista Hollywoodissa, Harvey Weinstein The Weinstein Company, ahdistellaan ja pahoinpitelivät rangaistuksetta vuosikymmeniä monet näyttelijöitä ja avustajia, joiden kanssa hän yhteistyötä. Julkaisemisen jälkeen artikkelin, enemmän ja enemmän näyttelijöistä käyttivät puheenvuoron kertoa hyökkäyksiä he kärsivät. Tänä viikonloppuna, toimittaja Sandra Muller käynnisti liikkeen "#BalanceTonPorc" Twitterissä saada ihmiset todistamaan vuorollaan.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 2