by

Céline Dion: mutta hänelle tapahtuu?

49, hän muuttuu. Vuosi ja puoli kuoleman jälkeen René Angélil, Céline Dion ilmestyy käsivarsi nuori tanssija Pepe Munoz, yllään muodikkaita vaatteita ja seksikäs, suorittaa lavalla koreografian ultrahot, sokkiin jotkut fanit. Mutta mitä hänelle tapahtuu? vastauksia analyytikko Samuel Lepastier.

Hän näki renessanssin

Huolimatta mielenvikainen menestyksestä olemassaolo laulaja ei ollut helppoa. Koska ensimmäinen syöpä Rene, julisti vuonna 1999, se on jatkanut elää sairauden kanssa, tukee tätä rakastettu aviomieheni kunnes hänen viimeiset hetket (tammikuuta 2016). Logiikka nyt hän tietää hetki vapautumisen. "Se on normaalia ja tervettä takaisin elämäniloa jälkeen sukulaisen kuolema, toteaa Samuel Lepastier. Se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, emme surra, aika, joka yleensä kestää vuoden. Tämä suru on joskus nopeammin se alkoi ennen kuolemaa, kun kyseessä kärsivien pitkä sairauksia. "Ja Celine ollut nuoruudessa: iässä 13, hän bongattiin René ja aloittaneet Stakhanovite uran. Eikö ole luonnollista, että hän yrittää saada kiinni nuorten se koskaan todella elänyt?

Gettyimages-802619792

Getty

Hän taistelee tuskallisen yksinäisyyden

Evil kielensä sanoa, että kriisi viidenkymmenen stinker käyttäytyy kuin villi puuma. On sanottava, että eristäminen on punnittava häntä. Yli kolmekymmentä vuotta, hän vetosi René, hänen miehensä, hänen mentorina. Ja nyt mitätön ... "Yksi leimaavista surun on olevamme hylättyjä, sanoo analyytikko. Ja usein, rakkautta, joka oli kulunut kadonnut siirtyy muille. "Ymmärrämme paremmin, että se kääntyy innokkaasti hänen kaksoset Eddy ja Nelson (lähes 7 vuotta), jonka kanssa hän nukkuu hänen valtava sänky (jäljempänä kutistuu ehkä eri mieltä ...) kohti Pepe Munoz, joka rauhoittaa häntä ja vietteli. Ja etenkin René-Charles, hänen 16-vuotias poika, jo niin kypsä. Eikö hän toivoi, että siitä tulee hänen managerinsa? Huolestuttavaa.

Se toimii markkinointi vallankumous

Celine ei ole muuttunut vain vaatekaappi. Hän myös kiitti johtaja Aldo Giampaolo, päättää hallita uransa. Nyt hän valitsee kaiken osalta. Laulaja on palkannut Pink ja Sia, kaksi tähteä, kaavioita, kirjoittaa hänen putkia, jotka ovat ilmassa. Tavoite: uudistaa ohjelmistoa, ota yhteyttä nuorta yleisöä, pysyä mukana kilpailussa. Pää. Usein sanotaan, että Celine oli asia René. Mutta se osoittautuu pelottava yksityisyrittäjä. "Usein, kun kuolema, tunnistamme kadonnut henkilö, se vie piirteitä hänen luonteensa kuluvat sinänsä, sanoo Samuel Lepastier. Esimerkiksi jatkamme toimintaa kuoleman ottaa, jotta se pysyy hengissä. "Ja jos elvyttää Céline Dion oli paras kunnianosoitus hän voisi tehdä René?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − 72 =