by

Carla Bruni: mitä hän todella ajattelee Brigitte Macron

Entinen ensimmäinen nainen paljastaa ajatuksiaan uutinen!

Julkaisun kunniaksi hänen uusi albumi "French Touch", Carla Bruni, haastattelemat sanomalehti "Le Parisien", kirjoittaa illallista Macron. Mahdollisuus laulaja tavata ja saada (hyvä) lausuntoa Brigitte Macron. "Minusta on erittäin mukavaa," vakuutti Carla Bruni, ennen paljastava: "He kutsuivat meidät illalliselle. Mutta en ole paljon sanottavaa. Politiikka on minun mies. Minulle se ei kiinnosta minua ulkopuolella häntä. Se ei kiinnosta minua lainkaan ennen ja se ei kiinnosta minua lainkaan jälkeen. Suljin kaapissa politiikkaa. " Huomaamaton, Carla Bruni sano niin ei lisää hänen vaikutelmia Brigitte Macron.

Uusi seikkailu

Nyt Carla Bruni jätti politiikan taakseen ja keskittyy lähinnä hänen musiikistaan. Kuitenkin laulaja ei tarkoita unohtamatta hänen ensimmäinen rakkaus: muoti. Milanon muotiviikoilla, entinen alkuun oli marssivat rinnalla Cindy Crawford, Naomi Campbell ja Claudia Schiffer kunnianosoitus Gianni Versace, kuuluisan stylisti murhattiin vuonna 1997.

Hei tytöt, missä Cindy? #giannisgirls #sundaymood #giannisgirls

Jälkeinen yhteinen Carla Bruni (@carlabruniofficial) on 24 syyskuu 2017 klo 05:27 PDT

Mallia Äskettäin paljastui, että Nicolas Sarkozy oli hänen muusa hänen uusi albumi. Haastattelussa "Vanity Fair", Carla Bruni, hyvin rakastunut toverinsa, sanoi: "Koska tapasin mieheni, kaikki minun rakkauslauluja häntä. Kirjoitan kaiken. " Kaunis selvitys.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

40 − 33 =