by

Alysson ja Vanessa Paradis: he ovat muuttaneet kunnianosoitus Marie Trintignant

Julkaisemisen jälkeen viimeinen kysymys "Inrocks" kaksi sisarta reagoivat.

Kansi, joka ei läpäise. Tällä viikolla läsnäolo Bertrand Cantat kannessa lehden "Inrocks" skandaali. Todellakin, entinen laulaja ryhmän Musta Halu tuomittiin kahdeksaksi vuodeksi vankilaan vuonna 2004 antamiseksi "kohtalokas puhaltaa" tyttöystävänsä ajasta, näyttelijä Marie Trintignant. 1. elokuuta 2003 näyttelijä kuoli aivoödeeman jättäen neljä poikaa Jules, joka oli 5-vuotias, syntynyt hänen suhteensa Samuel Benchetrit.

Tällä viikolla Instagram, Vanessa Paradis, uusi kumppani Samuel Benchetrit ja hänen sisarensa Alysson Paradis julkaisi valokuvan näyttelijä kuoli käsissä hänen kumppaninsa hänen kunniakseen. Julkistamista, kaksi naista ovat lisänneet tämän hashtagin murskaavaa: "#lesinrocksdelahonte".

Marie puuttuu #lesinrocksdelahonte Vanessa ja Alysson Paradis

Jälkeinen yhteinen Alysson Paradis (@alyssonparadis) on 12 lokakuu 2017 klo 10:13 PDT

Vuonna kommentit, netizens olivat nopeita ilmaista syvän osanottonsa kuolleen näyttelijä ja raivoa nähdä Bertrand Cantat ja vietettiin "Inrocks". Kansi, joka on tulkittu jopa puolustelu naisiin kohdistuvaa väkivaltaa.

Sosiaalisten verkostojen tällä viikolla, monet ihmiset käyttivät puheenvuoron ilmaista vihaa ja heidän raivoa. Joukossa: Marlène Schiappa, valtiosihteeri naisten tasa-arvo ja miesten ja Laurence Rossignol, Childhood ministeri perheiden ja naisten oikeuksien helmikuusta 2016 ja toukokuun 2017 Valls hallitusten ja Cazeneuve, kapinoivat Twitterissä.

Ja millä perusteella meidän pitäisi tukeakseen se, joka murhasi Marie Trintignant nyrkkiin? Vain täydellisyyttä. https://t.co/t2ijVBeZfX

- MarleneSchiappa (@MarleneSchiappa) 11 lokakuu 2017

Kokoontuu samassa kattavuus ja Cantat Orelsan laulua "Aion Marie-trintigner"Se oli rohkea. Hävetkää tässä lehdessä. https://t.co/rLHetgkf0A

- laurence rossignol (@laurossignol) 11 lokakuu 2017


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =