by

TBC: kaikki noin Top Body Challenge ja TBC 2

Käynnistettäessä matkaansa "leirejä" kaikkialla Ranskassa 05.6.-10.07.2016, takaisin urheiluohjelma, joka on ottanut TLEV Sonia: Top Body Challenge. CPC on jo voittanut tuhansia naisia ​​Ranskassa ja muualla. Se selittää, miksi.

TBC: Mikä on paras Body Challenge

Best Body Challenge luotiin Sonia TLEV, intohimoinen urheilun, joka tuli tunnetuksi Instagram, jossa yhteistyössä Lucile Woodward, valtion pätevä valmentaja. Idea on yksinkertainen, mutta hirveän houkutteleva: saat elin unelmiesi 12 viikkoa kolmen kurssin 30 minuuttia viikossa (maanantai, keskiviikko ja perjantai). Tätä varten Sonia on ajatellut kaikkea. Piirroksia auttaa täysin ymmärtää kaikki liikkeet maksimoida vaikutukset liikunnan loukkaamatta teitä. Myös lukuisia selityksiä ovat siellä opastaa. Tämä on todellinen tuki, joka tarjoaa nuori nainen hänen urheilussa ohjelmaan.

TBC: urheilu kaikille

Ainoa laitteita tarvitset: urheilu matto, hyppynaru ja kaksi käsipainot. Voit seurata näitä kolmea kurssia voimaharjoittelua sävy kehon jos et halua tarkentaa teille. Jos haluat polttaa enintään kaloreita, mitään parempaa kuin sydän. Lisäksi kolme istuntoa muscu joka viikko, tee kaksi istuntoa vähintään 45 minuuttia tiistaina ja torstaina, jotta tulokset näkyvät nopeasti. Muista myös vaihdella harjoituksia. Jos vuorotellen käynnissä, uinti ja tanssi esimerkiksi sinulle kehittyä paljon nopeammin kuin yhden toimintaa. Ja viikonloppuna? Levätä!

BUBBLE Butt / köyhän perintönä Roma Challenge on jo 3sets per 30reps Liikunta • • Pakaralihas pommeja / sirot jalat haaste 3sets 30reps vuodessa ________________________________ ✅GUIDE me WWW.Soniatlev.com

Video julkaisi Creator #TOPBODYCHALLENGE (@soniatlevfitness) 25 huhtikuu 2016 klo 07:37 PDT

TBC: alussa ohjelma on ilmainen!

Yhteenvetona tässä on esimerkki tyypillisestä viikon, jos haluat tarkentaa sinulle ja lihakset:

Maanantai: abs ja reidet (30 min)

Tiistai: hyppynaru (vähintään 45 minuuttia)

Keskiviikko: käsivarsi ja pakarat (30 min)

Torstai: bike (vähintään 45 minuuttia)

Perjantai: koko kehon (30 min)

ilmaiseksi TBC

© Soniatlev.com

TBC: ruokinta ohjelma Top Body valikot

Mikä tekee menestys TBC on luultavasti se, että se on niin täydellinen. Todistetta, Sonia on jopa tarjonnut ravinto-ohjelman tulosten optimoimiseksi Best Body Challenge: Top Body valikot. Kolmen kuukauden aikana, voit oppia lisää siitä, miten tärkeää tasapainoisen ruokavalion saavuttaa tavoitteesi nopeammin. Sonia kertoo sinulle valikoiden laihtua avulla ravitsemuksen asiantuntija Steven Tordjeman. Vältä esimerkiksi yhdistämällä lihaa ja tärkkelyspitoisia ruokia varten tasainen vatsa.

Helloooo ✨ minun kaunottaret. . Vaikka saapui NASSAU ☺️☺️ Pitkä lento mutta kaunis ranta liian onnellinen saadessani olla täällä ja siellä on pieni dej rakastan !!!! Jaa omasi ✔️Www.soniatlev.com • • HEI Lovies ✨ juuri saapunut Nassaussa (Bahama) Se oli pitkä lentää tarkoitukseen rannat ovat uskomattomia niin onnellinen saadessani olla täällä ja nautti suosikkiasuistani aamiaista !! Jaa omasi !!! ✔️www.Soniatlev.com

Kuva vapauttaa Creator TOPBODYCHALLENGE (@soniatlev) joulu 30. 2015 02:58 PT

TBC ennen / jälkeen: kuvia tulosten onnistumiseen vaikutti Best Body Challenge

TBC on epäilemättä 2,0 urheiluohjelmasta. PDF-tiedostona, voit ottaa sen sinne läpi älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Twitterissä, suusanallisesti tehtiin nopeasti. Mahdollisuus, jossa on kapea elin kuin Sonia on herättänyt paljon naisia. Kaikki ne, jotka ovat päättäneet ottaa haasteen lähetetty kuvia ennen / jälkeen varsin vaikuttavia. Se riitti ohjelmaa tekemään sirinä ansiosta tulokset kirjoitettiin sosiaaliset verkostot (Twitter, Instagram). Kolmessa kuukaudessa, tytöt, jotka seurasivat Top Body Challenge metamorphosed.

TBC 2 edelleen

Sen jälkeen menestys TBC 1, Sonia TLEV päätti vapauttaa toisen ohjelman seuraavan Best Body Challenge. Kokeneet seurannut vaikeuksitta kolmen ensimmäisen kuukauden aikana urheilua. Best Body Challenge 2 sisältää harjoituksia viikkoja 13-24 urheilijoiden.

Mistä löytää parhaat Body Challenge PDF:

Käytössä soniatlev.com, TBC TBC ja Top 2 Body valikot ovat ladattavissa 39 € kpl.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − 41 =